:: NYHEDSARKIV 2002-2009 ::

DM 2009
tilføjet 24. oktober 2009
Langå Idrætscenter ved Randers lagde endnu en gang gulv til, da det 7. officielle åbne Danmarksmesterskab i line dance blev afholdt lørdag den 17. oktober. Omkring 400 gæster var mødt op for at støtte de næsten 100 konkurrerende dansere fra alle afkroge af Danmark, med repræsentanter fra Jylland, Fyn, Sjælland, Bornholm og Læsø. 21 medaljer gik til Benny Ray's Dance Studio i Randers, heraf 10 guld, 7 sølv og 4 bronze.

For mange af deltagerne var det sidste test inden VM i Eindhoven i Holland, der finder sted den 27. december til 2. januar. Her stiller Benny Ray selv op i Advanced gruppen samt med sine egne koreografier. Derudover deltager fra Randers også Camilla Stensgaard, Lykke Sørensen og Winnie Jensen i Newcomer, samt Sanne Poulsen i Novice gruppen.
 

BENNY RAY'S DANCE STUDIO FLYTTER
tilføjet 1. oktober 2009
I starten af oktober holder Benny Ray's Dance Studio flyttedag, og flytter fra de nuværende lokaler på Århusvej til spejlsalen i Randers Real Idrætshal. Danseskolen har holdt til på Århusvej de sidste fire år, med line dance på programmet alle ugens dage.

"De tidligere lokaler er utrolig flotte og velholdte, og har passet utroligt godt til vores behov de sidste par år," udtaler Benny Ray. "Det har dog i et stykke tid været et ønske at få en større sal, så fra de nuværende 100 m2 går vi til at få en sal på hele 250 m2. Randers Real Idrætshal er desuden utroligt centralt placeret og har gode parkeringsforhold. Selve salen har spejle langs den ene væg samt et rigtigt godt gulv, hvilket giver ideelle træningsforhold for såvel begyndere som elite danserne. Dertil er der også et fint opholdsrum så man kan hvile benene i pausen."

Benny Ray kan endvidere tilføje, at den generelle økonomiske nedtur også har spillet ind i beslutning om at flytte. "Vi har desværre ikke haft den fremgang i vores medlemstal som vi har set de tidligere år. Fra fremgang i 2006-2007 er vi stagneret i 2008 og har endda set en lille reducering her i 2009, så i og med at huslejen er en del billigere i Idrætshallen, og at bygningen vi er i nu også er sat til salg, mener jeg at det er det rette tidspunkt til at prøve noget nyt."

Halbestyrer Preben Rosenqvist siger: "Vi er utrolig glade for at kunne byde Benny Ray's Dance Studio velkommen. Dans matcher vores andre aktiviteter her i hallen, og at det samtidig er nogle af verdens bedste dansere der gør deres entre her i huset gør absolut heller ikke noget."

Benny Ray's Dance Studio tilbyder undervisning i line dance på alle niveauer, lige fra begyndere til elite dansere. Flytningen har også åbnet op for muligheden for at starte et nyt begynderhold, der kommer til at køre hver onsdag kl. 18-19.
 


GULD I SCHWEIZ OG SVERIGE
tilføjet 7. september 2009
De sidste to weekender i træk repræsenterede danserne fra Benny Ray’s Dance Studio nationen Danmark ved henholdsvis de åbne Schweiziske og Svenske mesterskaber i line dance. Begge gange blev guldet hevet hjem, først i Schweiz af Benny Ray i både Advanced Crystal og Showcase, og ugen efter i Sverige af Winnie Jensen i Newcomer Crystal og af Pernille I. Knudsen & Sanne K. Poulsen i Team konkurrencen. Ved det Schweiziske mesterskab blev det desuden til en 2. plads til Winnie Jensen, samt gode placeriner i Pro-Am med Benny Ray. Det blev også til en flot 4. plads til Lykke Naaijen i Novice Crystal gruppen, samt yderligere guld, sølv og bronze medaljer i koreografi kategorien til Benny Ray. I Sverige blev det ligeledes til guld i koreografi til Winnie & Sanne, samt to 5. pladser til Pernille. Sanne opnåede derudover en 5. plads og Pernille en 9. plads i Novice Teen gruppen, og i Newcomer Open blev Lykke Sørensen nr. 10. Dansernes sidste test inden VM i Holland i slutningen af december bliver på hjemmebane ved DM den 17. oktober i Langå Idrætscenter.
 


SUMMER CLASSICS
tilføjet 26. juli 2009
Ved denne weekends German Summer Classics i Kalkar deltog Lykke Sørensen fra Benny Ray's Dance Studio. I Newcomer Female Open gruppen dansede Lykke sig til en flot 3. plads.
 


EUROPAMESTRE
tilføjet 1. juli 2009
Weekendens Europamesterskaber i line dance i Veldhoven i Holland bragte ikke mindre en fem EM-titler i hus til danserne fra Benny Ray’s Dance Studio i Randers. Benny Ray tog guldet i Advanced og Showcase samt yderligere to første pladser med Twistin' og Friday Night Swing samt en tredjeplads med Regulator i koreografikonkurrencen. Camilla L. Stensgaard blev ligeledes kåret som Europamester i Newcomer Youth gruppen, og bibeholder samtidig førstepladsen på verdensranglisten. I Newcomer Open måtte Robert D. Amado se sig hensat til en 2. plads kun få point fra vinderen. Roberts egne koreografier I'm Good og I Wanna See You Dance blev henholdsvis nr. 7 og 8. Med sine tidligere placeringer bevarer Robert dog sin nuværende placering som nr. 1 på verdensranglisten. Ud af i alt 22 deltagere i Newcomer Teen gruppen kom Sara Jødal videre til finalen med fire ud af seks danse, og opnåede samlet en flot 8. plads.
 


DANISH CLASSICS RESULTATER
tilføjet 2. juni 2009
Ved Danish Line Dance Classics i Greve i weekenden blev det til ikke mindre end 10 guldmedaljer til danserne fra Benny Ray's Dance Studio. Benny Ray vandt guld i Advanced Crystal, Showcase Crystal, koreografi ABC med Twistin' og koreografi Newcomer/Novice country med Friday Night Swing, Dertil kom en 4. plads med dansen Regulator i koreografi Newcomer/Novice non-country.

Advanced Crystal
Benny Ray 1. plads

Novice Teen
Sanne K. Poulsen 3. plads
Pernille I. Knudsen 4. plads
Novice Crystal
Lykke Naaijen 8. plads

Newcomer Youth
Nikolaj B. Damsgaard 1. plads
Camilla L. Stensgaard 2. plads
Silke K. Nygaard 3. plads
Newcomer Teen
Sara Jødal 2. plads
Niadia Nielsen 3. plads
Newcomer Open
Robert D. Amado 1. plads
Lykke Sørensen 3. plads
Martine Sandorff 8. plads
Newcomer Crystal
Gilbert C. Cagomoc 1. plads
Winnie Jensen 3. plads
Newcomer Diamond
Tina K. Lundtofte 13. plads

Social Adult Senior
Helle Poulsen 4. plads

Koreografi Newcomer/Novice country
Benny Ray - Friday Night Swing 1. plads
Koreografi Newcomer/Novice non-country
Robert D. Amado & Sara Jødal - I'm Good 3. plads
Benny Ray - Regulator 4. plads
Nicolaj B. Damsgaard - Mr. Vain 9. plads
Koreografi Intermediate/Advanced Country
Sanne K. Poulsen & Winnie Jensen - Rainy Day 1. plads
Koreografi ABC
Benny Ray - Twistin' 1. plads
Koreografi Tag
Pernille I. Knudsen - I'm Already There 4. plads
Lykke Sørensen & Winnie Jensen - Raise Me Up 6. plads

Showcase Crystal
Benny Ray 1. plads

Pro-Am
Pernille I. Knudsen 3. plads
Lykke Sørensen 2. plads
Winnie Jensen 1. plads

Small Troupe
Pernille I. Knudsen & Sanne K. Poulsen 1. plads
 


GULD I NORGE
tilføjet 17. maj 2009
Benny Ray fra Randers kunne i weekenden tilføje endnu tre guldmedaljer og to sølvmedaljer til sit i forvejen imponerende antal trofæer. Ved det Norske Mesterskab i Hamar nær Oslo dansede Benny Ray sig til guldet i henholdsvis advanced, showcase og koreografi grupperne. To andre af Benny Rays koreografier indkasserede de sidste to sølvmedaljer. Fra Benny Ray’s Dance Studio deltog også Lykke Naaijen og Winnie Jensen. Lykke tog en 4. plads i Novice Crystal mens det blev til en 5. plads til Winnie i Newcomer Crystal gruppen. Benny Ray og Winnie Jensen stillede også op sammen som par i Pro-Am. De skriver de sig dermed ind i historien som det første rene danske par ved en international konkurrence, da de sammen dansede west coast swing og two step.
 


BERLIN OPEN
tilføjet 26. marts 2009
Otte dansere fra Benny Ray's Dance Studio deltog i weekenden i det Tyske Mesterskab i line dance i Berlin, og sammenlagt blev det til seks guldmedaljer, en sølvmedalje og to bronzemedaljer. Benny Ray sørgede selv for tre guldmedaljer i henholdsvis advanced, showcase og koreografi (abc med dansen Twistin'). I newcomer youth gruppen blev det til en første plads til Camilla Stensgaard, og i newcomer open var det Robert Dale der tog guldet hjem. Pernille Ilkjær Knudsen tog ligeledes en guldmedalje i koreografi (tag med dansen I'm Already There), samt bronze i renegade, og dansede sig desuden til en 7. plads i novice teen gruppen. Sanne K. Poulsen fik en flot 3. plads i novice teen gruppen, en 5. plads i koreografi (newcomer/novice med dansen Let It Burn), og sammen tog Sanne og Pernille sølv i team konkurrencen. Derudover blev det også til en 4. plads til Winnie Jensen i newcomer crystal, en 6. plads til Sara Jødal i newcomer teen og en 7. plads til Lykke Sørensen i newcomer open.
 


BENNY RAY PÅ TV2 ØSTJYLLAND
tilføjet 26. marts 2009
Benny Ray var mandag den 12. januar gæst i Middags Magasinet på TV2 Østjylland, og igen fredag den 5. februar blev Benny Ray portrætteret i programmet Det Gode Liv på samme kanal.


BENNY RAY DOBBELT VERDENSMESTER
tilføjet 17. januar 2009
I den forgangne uge deltog Benny Ray og hans dansere i verdensmesterskabet i line dance i Kalkar i Tyskland. Benny Ray kunne lørdag indtage 1. pladsen på podiet som verdensmester i koreografi med dansen On My Way (i newcomer/novice country kategorien) foran nogle af verdens største dansestjerner (bl.a. Hollandske Pim van Grootel og Daniel Trepat), søndag var det 1. pladsen i intermediate crystal gruppen foran sidste års novice verdensmester og den nuværende europamester (italienske Alessandro Ballardin), og søndag var det hans elev, Sanne K. Poulsen, der tog guldet i newcomer youth gruppen.

Benny Ray skrev dermed historie som den første dansker nogensinde der vinder to VM titler - tilmed samme år, og er samtidig også den første dansker der kommer til at stille op i advanced gruppen - hvilket kommer til at ske til Berlin Open i marts. Advanced gruppen er det næsthøjeste niveau indenfor line dance. Benny Ray blev endvidere hædret for at have indtaget 1. pladsen på verdensranglisten i 2008, samt præmieret endnu en gang for en 4. plads i koreografi med dansen Walkaway Joe (i intermediate/advanced country kategorien).

Den blot 13-årige Sanne K. Poulsen blev ikke blot den yngste danske verdensmester nogensinde, men også den første dansker der vinder VM guld i newcomer gruppen. Sanne skal dermed starte i novice gruppen her i det nye år, samt rykke en aldersklasse op. Her skal hun fremover dyste mod Annemette Toft, der søndag tog 3. pladsen i novice teen gruppen, en gruppe der regnes som en af de hårdeste.

Samtlige dansere fra Benny Ray’s Dance Studio dansede sig til finalen. Aase Boje opnåede en flot 4. plads i novice silver gruppen, mens Louise H. Larsen opnåede en 15. plads i novice teen gruppen. I newcomer blev det til en flot 8. plads til Lykke Sørensen i open, en 10. plads til Irina S. Vraa i crystal og en 5. plads til Kirsten M. Skaarup i silver gruppen. Sanne K. Poulsen og Annemette Toft deltog også med egne koreografier. Annemettes to danse endte på henholdsvis en 8. og 10. plads, mens Sannes dans blev nr. 9. Annemette deltog også i renegade sammen med Louise H. Larsen, og de tog begge meget flotte placeringer som henholdsvis nr. 5 og 6.


GULD I ENGLAND
tilføjet 4. december 2008
I weekenden deltog Sanne K. Poulsen og Charlotte Uller i Emily Drinkalls
South England Championships i byen Wokingham i England. Begge vandt guld i Novice, og i en speciel Funk Challenge blev det til en 2. plads til Sanne og en 6. plads til Charlotte. Benny Ray var sammen med Brigitte Zerah og Ann Buchan dommer i konkurrencen.


OPVISNING HOS FRANKIE'S MC CENTER
tilføjet 19. november 2008
I weekenden den 15-16. november optrådte danserne fra Benny Ray's Dance Studio til modeshow hos
Frankie's MC Center. Annemette, Lykke, Camilla, Sanne, Pernille og Louise dansede i Ed Hardy tøj og sko fra Street Nation.


KANDIS JUBILÆUMSKONCERT
tilføjet 12. november 2008
Tirsdag den 11. november optrådte Benny Ray og danserne fra
Halskou Dance Studio til Kandis' 20 års jubilæumskoncert i Tinghallen i Viborg. Showet sendes på TV nytårsaften og bliver senere udgivet på DVD.


WORKSHOP HOS WILDHORSE
tilføjet 12. november 2008
Benny Ray var i weekenden inviteret til
Ballerup Wildhorse Linedancers 5 års fødselsdag. Her underviste han i dansene Crazier Than Usual, Neon Moon, Funkafied Blues, Midnight Waltz og Peaches & Cream.


WORKSHOP I GRIMSTAD
tilføjet 12. november 2008
I weekenden den 31. oktober til den 1. november var Benny Ray på besøg hos
Grimstad Linedancers i Norge til deres årlige Happy Southern Linedance Festival. Her underviste han i dansene Funkafied Blues, Crazier Than Usual, On My Way og You Hang Up. Udover Benny Ray var også Raymond & Line Sarlemijn, Kelli Haugen og Arild Lekanger blandt underviserne.


DM2008
tilføjet 23. oktober 2008
Langå Idrætscenter ved Randers lagde endnu en gang gulv til, da det 6. officielle åbne Danmarksmesterskab i line dance blev afholdt lørdag den 18. oktober. Ca. 500 gæster mødte op, for at støtte de næsten 100 konkurrerende dansere. 22 medaljer gik til arrangør Benny Rays dansere fra Randers, heraf 11 guld, 6 sølv og 5 bronze. Sanne K. Poulsen fra Randers blev dagens mest vindende danser ved at blive kåret som fire-dobbelt Danmarksmester i både Newcomer, Koreografi, Renegade og Team konkurrencerne. Annemette Toft tog ligeledes fire medaljer, guld i Novice og Team, sølv i Renegade og bronze i Koreografi.


RAYMOND & LINE SARLEMIJN PÅ BESØG
tilføjet 30. september 2008
I weekenden havde Benny Ray's Dance Studio besøg af de flerdobbelte verdensmestre Raymond & Line Sarlemijn. Raymond gave en spacial workshop i cha cha cha og funk, samt dansene Hip Hop Police, C'est La Vie og Songbird.


GULD I SVERIGE
tilføjet 16. september 2008
Sanne K. Poulsen blev i weekenden kåret som vinder af det åbne Svenske Mesterskab i Stockholm. Sanne tog guldet i Newcomer female youth gruppen foran ni andre deltagere. I koreografikonkurrencen blev det også til en første plads med dansen
Lovestoned. Sanne er nu kvalificeret til VM til januar i Tyskland, samt står til oprykning til Novice gruppen, og sandsynligvis også en 1. plads på verdensranglisten i sin aldersgruppe! Der blev også hentet yderligere medaljer hjem til klubben; Annemette Toft vandt sølv i Renegade, og bronzen gik til Louise Larsen. I Novice silver gruppen blev det til en flot 3. plads til Aase Boje, og Kirsten Skaarup kunne ligeledes tage bronzen hjem i Newcomer silver gruppen. Lykke Sørensen lå lige uden for medaljerækken med en 4. plads i Newcomer open.


BOOT CAMP MED EMILY DRINKALL
tilføjet 10. september 2008
I weekenden havde Benny Ray's Dance Studio endnu en gang besøg af den flerdobbelte verdensmester og Superstar
Emily Drinkall fra England. Emily underviste Newcomer, Novice og Intermediate danserne, samt gav workshops i Crazier Than Usual og Get On The Bus.


TOFTUM BJERGE COUNTRY FESTIVAL
tilføjet 29. juli 2008
Benny Ray optrådte i weekenden sammen med Annemette, Sanne og Louise ved årets country festival i Toftum Bjerge. Benny Ray underviste også i dansene 101,
On My Way og Funkafied Blues. Danserne fra Benny Ray's Dance Studio gav endvidere to opvisninger på Slotspladsen i Randers i løbet af sommerferien.


EUROPAMESTER I KOREOGRAFI
tilføjet 30. juni 2008
Benny Ray blev i weekenden kåret som Europamester i koreografi i newcomer/novice country gruppen med dansen
On My Way. I Intermediate blev det til en flot 2. plads. Sanne K. Poulsen gik ud af 16 deltager direkte videre til finalen fra den indledende runde, og endte på en imponerende 3. plads i Newcomer Youth. Kirsten M. Skaarup blev nr. 4 i Newcomer Silver. Lykke Sørensen gik i Newcomer Open videre til finalen med to danse, lilt og smooth, og endte på en samlet 13. plads.


FRI OS FRA DET ONDE
tilføjet 25. juni 2008
I Ole Bornedals nye film "Fri Os Fra Det Onde" har Sonja Richter en central rolle. Til brug i filmen har Benny Ray koreograferet en række små trin sekvenser til Sonja. Filmen produceres af
Thura Film og har forventet premiere til februar 2009.


LINE DANCE REVOLUTION
tilføjet 8. juni 2008
Dette års Line Dance Revolution blev afholdt på Benny Ray's Dance Studio i Randers. På 10 timer blev der danset næsten 100 danse igennem, samt udlært fem nye danse, alle af danske koreografer. Find step sheets og billeder
her.


DANISH LINE DANCE CLASSICS 2008
tilføjet 2. juni 2008
Det blev i weekenden til dobbelt guld til Sanne K. Poulsen i henholdsvis Newcomer Youth og koreografi Newcomer/Novice non-country med dansen Lovestoned. Pernille I. Knudsen tog sølvet i samme kategori med dansen Secret Lover, samt en 6. plads i Novice Teen. Benny Rays dans On My Way fik en 3. plads i country divisionen, mens det blev til en 1. plads i Intermediate. Aase Boje tog sølv i Novice Silver, mens Annemette Toft blev nr. 4 i Novice Teen. Lene Wardinghus blev ligeledes nr. 4 i Newcomer Diamond. Også i Novice Teen blev det til en 7. plads til Louise Larsen. I Newcomer Crystal blev Irina Jensen nr. 7 og i Silver blev Kirsten Skaarup nr. 6. I Small Troupe blev det til guld til Annemette, Louise, Sanne og Pernille.


BENNY RAY PÅ FORSIDEN AF LINEDANCER MAGAZINE
tilføjet 16. maj 2008
Benny Ray er i denne måned på forsiden af det engelske blad
Linedancer Magazine. I bladet kan man læse om Benny Rays vej til line dance verdenen, samt læse hans anmeldelse af Kellie Picklers CD "Small Town Girl." Forside | Side 1 | Side 2 | Side 3


TREDOBBELT GULD TIL DET NORSKE MESTERSKAB
tilføjet 15. marts 2008
I weekenden den 9.-11. maj var Danmark repræsenteret ved det åbne
Norske Mesterskab i line dance, der blev afviklet i byen Hamar nær Oslo. Benny Ray og to dansere fra hans danse studio havde taget den lange tur, og det var ikke forgæves.

Benny Ray tog guldet i tre kategorier, Intermediate, Renegade og i koreografi med dansen
On My Way i newcomer/novice country. Annemette Toft tog ligeledes guld i Renegade, men måtte nøjes med sølv i Novice gruppen med kun få point fra guldet, samt en 4. plads i koreografi med dansen You Hang Up. Aase Boje fik også en flot 2. plads i Novice gruppen.

Konkurrencen havde lige over 100 deltagere fordelt på fem niveauer, Newcomer, Novice, Intermediate, Advanced og Megastars. Næste stop for de tre dansere samt flere dansere fra Benny Ray’s Dance Studio er
Danish Line Dance Classics i Greve i slutningen af maj, som er et af de helt store europæiske arrangementer.


KLUBMESTERSKABER
tilføjet 15. marts 2008
Lørag den 3. maj blev det årlige klubmesterskab afholdt på danseskolen. Læs de komplette resultater
her.


OPVISNINGER
tilføjet 16. maj 2008
Lørdag den 5. april optrådte Annemette, Pernille, Louise & Sanne til DM i Cheerleading i Elro Arena med deres helt nye Elvis show koreograferet af Emily Drinkall. Pigerne optrådte igen til Open By Night i Randers city onsdag den 30. maj med samme show, plus et par ekstra numre..


SEMINAR MED EMILY DRINKALL
tilføjet 4. april 2008
Weekenden den 27.-30. marts havde Benny Ray's Dance Studio endnu en gang besøg af Superstar
Emily Drinkall fra England. Fredag aften afholdte hun et to timers kursus i teknik og styling, og lørdag var dagen inddelt i newcomer, novice og intermediate træning, med fokus på de danse, der skal bruges til Danish Linedance Classics i Greve. Derudover gav Emily workshops i dansene Peaches & Cream og Funkafied Blues til vores Party Night lørdag aften.


KULTURHUSDAG
tilføjet 15. marts 2008
På Kulturhusdagen lørdag den 8. marts optrådte Annemette, Pernille, Louise, Sanne & Benny Ray på Randers Kulturhus med deres Elvis show, hvorefter publikum havde mulighed for selv at prøve at danse line dance.


LINE DANCE PÅ TV
tilføjet 28. februar 2008
Søndag den 24. februar optrådte Annemette, Pernille, Louise, Sanne & Benny Ray direkte i programmet TV Bingo på DK4. Danserne kan ses igen på TV torsdag den 6. marts kl. 19.30 på TV2 Østjylland i programmet Guide.dk.


DE DANSKE LINE DANCE AWARDS
tilføjet 8. februar 2008
Ved det årlige
LineDanceMania arrangement i Langå, blev årets Line Dance Awards uddelt. Årets Event gik for tredie år i træk til DM. Se alle priserne og workshop dansene her.


VM BRONZE
tilføjet 9. januar 2008
Det årlige Verdensmesterskab i line dance blev i år afholdt i Tyskland, og fem dansere fra Benny Ray's Dance Studio i Randers var i den forgangne uge til til dette prestigefyldte mesterskab i byen Kalkar. Med adskillige kvalifikations stævner og hundredvis af træningstimer i 2007 bag sig, lykkedes det danserne at hive en række flotte resultater hjem.

Benny Ray dansede sig til en flot 3. plads i Intermediate Crystal gruppen, og i koreografi konkurrencen blev bedste placering en 8. plads sammen med Annemette Toft med dansen Can You Feel The Love Tonight. Annemette nåede frem til semi-finalen i cha cha cha i Novice Teen gruppen, men fik ingen samlet placering. Aase Boje fik en flot 5. plads i Novice Silver gruppen, og Irina Vraa Jensen blev nr. 8 i Newcomer Crystal gruppen. Lene Wardinghus nåede desværre ikke til finalen i Newcomer Diamond gruppen, og endte på en delt 18. plads.

I alt 18 danskere var på gulvet til dette års VM, ud af de næsten 500 deltagere fra lande som bl.a. Sverige, Norge, Tyskland, England og Holland. Denize Scharff Stripp blev kåret som verdensmester i Newomer Teen Pro-Am sammen med Pim van Grootel, og Nico Johannesen tog en flot 2. plads i Teen Novice gruppen. Se de komplette resultater
her.

Benny Ray underviste i følgende danse:
Neon Moon, Forever And Ever og Love Can Move Mountains.

Newcomer
Simone Nielsen 5. plads Newcomer Youth
Casper Svendsen 4. plads Newcomer Teen
Jonna Matthiassen 9. plads Newcomer Diamond
Brian Hansen 3. plads Newcomer Crystal
Irina Vraa Jensen 8. plads Newcomer Crystal

Novice
Nico Johannesen 2. plads Novice Teen
Jonas Kristensen 5. plads Novice Teen
Denize Scharff Stripp 9. plads Novice Teen
Stine Matthiassen 13. plads Novice Open
Aase Boje 5. plads Novice Silver

Intermediate
Jonas Knudsen 2. plads Intermediate Teen
Benny Ray 3. plads Intermediate Crystal

Pro-Am
Denize Sharff Stripp 1. plads Newcomer Teen

Koreografi
Country newcomer/novice: Benny Ray 9. plads (Neon Moon)
Non-country newcomer/novice: Benny Ray & Sanne K. Poulsen 14. plads (Love Can Move Mountains)
Non-country intermediate/advanced: Nico Johannesen 14. plads (I Am Your Angel)
ABC: Nico Johannesen 5. plads (Drama Queen)
Tag: Annemette Toft & Benny Ray 8. plads (Can You Feel The Love Tonight)
Tag: Benny Ray & Pernille Ilkjær Knudsen 12. plads (Walk Away Tonight)
Tag: Annemette Toft 16. plads (Everything I Do)
Tag: Benny Ray & Annemette Toft 17. plads (All About The Money)


RANDERS DANSERE KLAR TIL VM
tilføjet 29. december 2007
Fem dansere fra Benny Ray's Dance Studio skal i næste uge til VM i line dance i den tyske by Kalkar. Benny Ray stiller op i Intermediate Crystal og koreografi. Annemette Toft stiller op i Novice Teen og koreografi. Aase Boje stiller op i Novice Silver. Lene Wardinghus stiller op i Newcomer Diamond. Irina Vraa Jensen stiller op i Newcomer Crystal. I alt 18 danskere ud af de i alt 500 deltagere skal på gulvet til dette års VM. Se fotogalleriet af Annemette Tofts forberedelser op til VM
her. Resultater opdateres dagligt her. Se også den officielle VM side her.


DM2007
tilføjet 31. oktober 2007
Næsten 600 line dance entusiaster gæstede lørdag den 20. oktober Langå Idrætscenter til DM 2007. Heraf deltog 83 dansere i selve konkurrencen, og 23 nye Danmarksmestre blev kåret. 17 medaljer gik til danserne fra Cowboys & Angels, heraf fire af guld til Pernille I. Knudsen, Fritz J. Kilian, Aase Boje og Lisbeth Christensen. Derudover blev det til 8 sølvmedaljer og 5 bronze. Læs mere om DM
her.


PARTY NIGHT
tilføjet 31. oktober 2007
Fredag den 12. og 26. oktober blev der holdt party night med henholdsvis "country" og "Halloween" som tema. Se billederne af de bedste udklædte her til venstre.


KOREOGRAFIKONKURRENCE MED WENCHE
tilføjet 28. oktober 2007
Den 28. september havde Wenche release på sit nye album, "Dance The Night Away," som er fyldt med dansevenlige numre, der kan sætte gang i enhver fest. I den forbindelse blev der lørdag den 27. oktober afholdt en koreografikonkurrence, hvor deltagerne havde lavet en dans til de nye numre på CD'en. Dommerpanelet bestod af Wenche, Benny Ray og Gitte Halskou. Lene Lolholm Nielsen fra
Club West vandt koreografikonkurrencen med dansen Baby Blue Jeans til sangen "Honky Tonk Saturday Night." Læs mere her.


BRONZE TIL SM
tilføjet 28. september 2007
Ved det
Svenske Mesterskab deltog tre dansere fra Cowboys & Angels. Aase Boje dansede sig til en tredie plads i Novice Silver, Irina Vraa Jensen fik en 6. plads i Newcomer Crystal, og Lene Wardinhus fik en 7. plads i Newcomer Diamond.


WORKSHOP DANSE
tilføjet 28. september 2007
Benny Ray underviste ved det første Heart & Soul Line Dance Træf i dansene D.H.S.S., Time 2 Fly og Love Can Move Mountains. I Hillerød underviste Benny Ray i dansene Neon Moon og Time Well Wasted.


BENNY RAY ANMELDER IGEN DANSE I LINEDANCER MAGAZINE
tilføjet 5. september 2007
I det nye september nummer af det engelske blad
Linedancer Magazine, anmelder Benny Ray endnu en gang tre spændende danse. Læs de uforkortede anmeldelser her.


VILD MED DANS
tilføjet 5. september 2007
Når "
Vild Med Dans" starter igen i denne uge, bliver det bl.a. med Mette Georgio, der var på DM dommerpanelet i 2005. Mette skal danse med Said Chayesteh fra tv-serien "Anna Pihl."


SOMMERKONGRESS
tilføjet 27. august 2007
Benny Ray underviste i weekenden den 24.-25. august ved det Norske Danseforbunds årlige
Sommerkongress 2007 i Lillestrøm ved Oslo i Norge. Benny Ray udlærte One On One, Money Money Money, Mustang Sally, Pump It, Get Down Get Funky, Go Greased Lightning og Feels So Good.


EUROPEAN CHAMPIONSHIPS
tilføjet 4. juli 2007
I weekenden den 29. juni til den 1. juli deltog syv dansere fra Benny Ray’s Dance Studio i dette års
EM i line dance i Veldhoven i Holland. Kirsten Munn fik en særdeles flot 2. plads i Newcomer Silver gruppen, mens Aase Boje og Jack Munn begge endte på 4. pladsen i henholdsvis Novice Silver og Novice Teen. I Intermediate Crystal blev det ligeledes til en samlet 4. plads til en uheldig Benny Ray, der på grund af større trafikale forsinkelser nåede for sent frem, og kun fik danset to ud af seks danse, der begge gav en 2. plads. Irina Jensen blev nr. 9 i Newcomer Crystal, og Lene Wardinghus blev nr. 10 i Newcomer Diamond. Derudover deltog også Annemette Toft i Novice Teen, men hun nåede desværre ikke i finalen.


DANISH LINE DANCE CLASSICS
tilføjet 3. juni 2007
I weekenden den 25.-27. maj deltog 11 dansere fra Cowboys & Angels i de årlige Danish Line Dance Classics i Greve. Benny Ray vandt guld i Intermediate, samt en 4. plads i Renegade og en 7. plads med dansen
All About The Money i koreografi. Annemette Toft fik en 9. plads i Novice Teen, og i koreografi blev det til en 3. plads med dansen Take The Lead, samt en 8. plads med dansen Everything I Do og en 2. plads i Renegade. Pernille Ilkjær Knudsens blev nr. 10 i Newcomer Teen og hendes dans Walk Away Tonight fik en flot 4. plads. I Newcomer Silver blev det til en 3. plads til Kirsten Munn og en 4. plads til Ulla Dansberg. I Newcomer Crystal blev Irina Vraa Jensen nr. 4, og i Newcomer Diamond blev det til en 6. plads til Lene Wardinghus. I Novice Teen blev det til bronze til Jack Munn, og i Novice Silver blev det sølv til Aase Boje. I Novice Diamond blev det til en 8. plads til Maj-Britt Ilkjær og en 9. plads til Gitte Larsen.


OPVISNING TIL OPEN BY NIGHT
tilføjet 23. maj 2007
Onsdag den 16. maj optrådte Cowboys & Angels Teens til Open By Night arrangementet i Randers City. Først blev der danset på Rådhustorvet, og senere i Stereo Studio.


GULD I NORGE
tilføjet 16. maj 2007
I weekenden den 11.-13. maj blev det åbne Norske Mesterskab i line dance afholdt i Hamar. Benny Ray vandt guld i Intermediate Crystal og sølv i Renegade. I koreografi blev det til en førsteplads til Benny Ray & Annemette Tofts dans
All About The Money og sølv til Pernille Knudsen & Benny Rays dans Walk Away Tonight. Annemette Toft fik også en 1. plads i Renegade samt en 4. plads i Novice Teen gruppen, mens hendes egen koreografi Everything I Do fik en 5. plads. Jack Munn vandt guld i Novice Teen, og Aase Boje tog bronzemedaljen i Novice Silver. Kirsten Munn fik en 2. plads i Newcomer Silver gruppen. Benny Ray udlærte desuden dansene Walk Away Tonight, All About The Money, Neon Moon, Forever And Ever og Envious.


EXTREME 2007
tilføjet 28. april 2007
Lørdag den 28. april blev årets eXtreme Line Dance Party afholdt i Benny Ray's Dance Studio. Helle Rasmussen, Gitte Larsen og Benny Ray udlærte dansene
All About The Money, Window Shopping, Speechless og Envious.


KLUBMESTRE KÅRET
tilføjet 8. april 2007
Lørdag den 7. april blev de nye klubmestre hos Cowboys & Angels kåret. I Beginner gruppen blev det henholdsvis Julie Hansen og Lene Meincke. På Newcomer niveau blev det Pernille Knudsen, Anette Damsgaard, Ulla Petersen og Fritz Kilian. Hos Novice danserne blev det Jack Munn, Annemette Toft og Maj-Britt Knudsen. Læse de komplette resultater
her.


10 ÅRS JUBILÆUM
tilføjet 4. april 2007
Cowboys & Angels fejrer i denne måned sit 10 års jubilæum. Klubben blev stiftet i april 1997 af Benny Ray, der havde tilbragt året forinden i London, hvor han lærte at danse line dance. Det var hos Janna Clausen og Randers Danse Studio, at Benny Ray til at begynde med lejede deres sal en time hver søndag, og på den måde kom i gang med, hvad der i dag er hans levebrød. Sammen med nogle enkelte klubber i nordjylland og på sjælland, var Benny Ray en af de første der bragte line dance til Danmark. Line dance viste sig hurtigt at være lige så populært som det havde været året før i London. Efter hver sæson måtte der udvides med endnu et hold til de mange nye begyndere, og efter et par år var et par timer søndag eftermiddag blevet til flere hold både søndag, fredag og tirsdag aften. I 2005 åbnede Benny Ray sit eget dansestudie på Århusvej i Randers, hvor han kunne tilbyde line dance alle ugens dage og på alle niveauer, og seriøst satse på dansen som en levevej.


COUNTRY PARTY
tilføjet 5. marts 2007
Ved lørdagens Country Party i Elro Arena underviste Benny Ray i dansene
I Play Chicken, Hickory Lake, Slippery og Neon Moon. Marie Sørensen fra Wild Boots underviste endvidere i Lover Please til musik af Wenche, der senere på aftenen leverede musikken sammen med Country Sisters og Heidi Hauge.


DE DANSKE LINE DANCE AWARDS
tilføjet 5. februar 2007
Ved det årlige LineDanceMania arrangement i Langå, blev årets Line Dance Awards uddelt. Årets Event gik til DM 2006. Niels B. Poulsen blev valgt til Årets Danske Koreograf samt Årets Danske Instruktør, og modtog også prisen for Årets Dans for "With These Eyes", som han har koreograferet sammen med Darren Bailey. Årets Konkurrencedanser blev Jonas Knudsen, der bl.a. fik en bronzemadalje ved dette års VM i Dublin. Årets Udenlandske Koreograf og Årets Udenlandske Instruktør blev Maggie Gallagher.


BENNY RAY ANMELDER DANSE I LINEDANCER MAGAZINE
tilføjet 27. januar 2007
I det nye februar nummer af det engelske blad Linedancer Magazine, anmelder Benny Ray fire spændende danse. Læs de uforkortede anmeldelser
her. I samme nummer kan man også læse om Benny og Lykkes datter, Lea.

 


BABY! BABY! BABY!
tilføjet 3. december 2006
Søndag kl. 04.31 fødte Lykke en velskabt pige på 3600 gram og 49 cm. Fødslen fandt sted på Randers Centralsygehus og tog ca. 7 timer. Både mor og barn har det godt, og den stolte far klippede navlestrengen over.


VIVA LAS VEGAS
tilføjet 4. november 2006
Annemette Toft, Benny Ray og Pernille Knudsen optrådte i weekenden ved Paw Sko i Randers Storcenter, i forbindelse med centrets "Viva Las Vegas" tema. Opvisningen bestod af et helt nyt Elvis-show med danse til "Suspicious Minds," "Burning Love," "A Little Less Conversation" og "Devil In Disguise."


DM 2006
tilføjet 25. oktober 2006
Næsten 600 line dance entusiaster gæstede lørdag den 21. oktober Langå Idrætscenter til DM 2006. Heraf deltog 87 dansere i selve konkurrencen, og 27 nye Danmarksmestre blev kåret. 17 medaljer gik til danserne fra Cowboys & Angels, heraf seks af guld til Maj-Britt Knudsen, Fritz J. Kilian, Aase Boje, Jef Burkert, Helle Rasmussen og Annemette Toft. Læs mere om DM
her.


HARDCORE
tilføjet 18. oktober 2006
Cowboys & Angels afholdte i samarbejde med
Western Line endnu en gang Hardcore Line Dance Party, denne gang i Gistrup. Benny Ray udlærte Bomshel Stomp, mens Niels B. Poulsen udlærte To Love You More,Second Look og My Love.


ASSENS TRÆF
tilføjet 13. september 2006
Benny Ray underviste i weekenden i flg. danese ved træffet i Assens:
Neon Moon, Step On The Good Foot, Bad Man og Party Animal.


GULD I GREVE
tilføjet 20. august 2006
Fire dansere fra Cowboys & Angels deltog i weekenden i WCDF's Danish Line Dance Classics i Greve. Aase Boje tog førstepladsen i Newcomer Silver, Ulrik Hoelgaard Nielsen dansede sig til en flot 2. plads i Novice Open, og Benny Ray fik ligeledes en 2. plads i Intermediate Crystal. Benny Rays nyeste dans
Neon Moon indtog førstepladsen i Choreography Country Newcomer/Novice og Bad Man fik trediepladsen i Non-country gruppen. Annemette Tofts dans Party Animal fik 2. pladsen i ABC mens hendes nyeste dans Boom Shak-a-lack fik en 5. plads. I Renegade Teen endte Annemette på 6. pladsen, og i Novice blev det til en 12. plads.

Et stort tillykke til alle de danske deltagere med de mange flotte resultater. Se de komplette resultater
her.


COUNTRYFESTIVAL I NORGE
tilføjet 11. juli 2006
Den 6.-9. juli deltog Benny Ray i
Countryfestivalen Vinstra i Norge. Sammen med Kathrine Strand Hammond, Arild Lekanger, Maria Kvamme Nygård, Magnus Tranum, Tone Lise Inngjerdingen og Geir Johansen udlærte Benny Ray en lang række danse og deltog i flere opvisninger. Festivalen løb over tre dage, og musikken blev leveret af en række kendte norske bands, samt Carlene Carter, Marty Stuart og Cowboy Crush, hvor sidstnævnte var et absolut højdepunkt.

Benny Ray udlærte følgende danse fra sin DVD "The Line Dance Way":
One One One, Get Down Get Funky, Sweet Nothing og At The Line Dance samt Forever And Ever og Neon Moon.


SÆSONAFSLUTNING MED REVOLUTION OG KLUBMESTERSKABER
tilføjet 10. juni 2006
Line dance sæsonen blev i sidste uge afsluttet med manér. I forrige weekend afholdtes Line Dance Revolution med Superstar Emily Drinkall og Dancenergy fra England. Sammen med Benny Ray stod Emily Drinkall for flere workshops i løbet af weekenden, og lørdag aften viste hun sit fantastiske danseshow. Også med i showet var Cowboys & Angels Teens samt den lokale hip hop gruppe Tsunami Crew. Se billeder under
Revolution.

I Fredags blev det årlige klubmesterskab afholdt, hvor 21 dansere stillede op fordelt på tre forskellige niveauer. Dommerpanelet bestod af Benny Ray, Helle Rasmussen og Betina Sommerset fra Boots All Over. Danserne havde trænet til mesterskabet de sidste 10 uger, og det hårde arbejde viste sig ikke at være spildt, da der i flere tilfælde kun var få point mellem placeringerne. Se resultater under
Klubmesterskaber. Træningen fortsætter i ferien, hvor der skal gøres klar til den næste line dance konkurrence, Danish Line Dance Classics i Greve til august, der er en international konkurrence arrangeret af det nye forbund World Country Dance Federation. Konkurrencen er åben for deltagere fra hele verden, og konkurrencen vil derfor være stor, men det er også en god mulighed for at høste værdifuld erfaring for de mange nye dansere, inden DM i Langå til oktober.


OPEN BY NIGHT
tilføjet 25. maj 2006
Onsdag den 24. maj gav Cowboys & Angels opvisning i Stereo Studio til Open By Night arrangementet i Randers City. Michelle, Pernille, Jack, Trine og Annemette dansede et medley af newcomer konkurrencedansene, Watch Me Now, et sammensat medley af danse til Madonnas "Hung Up," og sluttede af med Love Bug.


ANNEMETTE VINDER KOREOGRAFIKONKURRENCE
tilføjet 14. maj 2006
Annemette Toft fra Cowboys & Angels vandt idag koreografikonkurrencen til Tamra Rosanes nye CD, "Line Dance Party." Annemettes vinderdans hedder
Party Animal, og er til sangen af samme navn.

Læs mere her.


INSTORE I STEREO STUDIO
tilføjet 17. april 2006
Lørdag den 15. april gav Cowboys & Angels danserne opvisning i Stereo Studio i Randers. Benny Ray, Trine Grapenthin og Pernille Knudsen dansede "Watch Me Now" og et specielt sammensat medley af danse til Madonnas "Hung Up." Cowboys & Angels optræder igen for Stereo Studio til Open By Night arrangementet onsdag den 24. maj.


EKSTREM SUCCES
tilføjet 17. april 2006
Lørdag den 8. april stod Cowboys & Angels og
Western Line endnu engang sammen om eXtreme Line Dance Party i Randers. Benny Ray, Benthe Jørgensen og Niels B. Poulsen instruerede i flg. danse: Come Tomorrow, X Factor, Liverpool Fling, It Takes 2 og Have Fun Go Mad.


KOREOGRAFIKONKURRENCE
tilføjet 1. april 2006
Fredag den 7. april har
Tamra Rosanes release på sit nye album, "Line Dance Party." I den forbindelse har Tamra Rosanes i samarbejde med Benny Ray valgt at lave en koreografikonkurrence, hvor du kan deltage ved at lave en line dance til et af Tamra Rosanes’ nye numre.

Alt hvad du skal gøre er at koreografere en dans til ét eller flere af numrene fra den nye CD, indsende step sheet, og møde op og præsentere dansen søndag den 14. maj hos Benny Ray's Dance Studio. Dommerpanelet består af Tamra Rosanes og Benny Ray.

Læs mere her.


DARREN BAILEY ÅRETS UDENLANDSKE INSTRUKTØR
tilføjet 26. februar 2006
Darren Bailey siger om sin award som Årets Udenlandske Instruktør: "WOW! That is so cool, I did not expect that. I would like to say to the people that voted that it really means so much to me, that is a really big suprise... A very big THANK YOU to all the Danish linedancers." DAZZA


BENNY RAY ÅRETS INSTRUKTØR
tilføjet 10. januar 2006

Ved dette års LineDanceMania, blev de Danske Line Dance Awards fordelt således:
Årets Danske Event DM 2005 (Cowboys & Angels), Årets Instruktør Benny Ray, Årets Dans Where We've Been, Årets Udenlandkse Instruktør Darren Bailey, Årets Koreograf Niels B. Poulsen, Årets Konkurrencedanser Niels B. Poulsen.

Følgende danse blev udlært:
Body And Soul, Hung Up (On You), Fine Brown Frame, Mrs P.D. og Bad Man.


VM BRONZE TIL BENNY RAY
tilføjet 3. januar 2006

Syv dansere fra Cowboys & Angels deltog i sidste uge ved årlige Verdensmesterskab i line dance i Sverige, og vendte i mandags tilbage til Danmark med hele to bronzemedaljer. Annemette Toft, Lykke Naaijen, Jef Burkert, Helle Pilgaard Pedersen, Ulrik Hoelgaard Nielsen, Helle Rasmussen og Benny Ray stillede hver op i seks danse på henholdsvis Newcomer, Novice og Intermediate niveau.

Benny Ray kom på en samlet 3. plads på Intermediate niveau, hvor bedste resultat var en 1. plads i Novelty. Jef Burkert tog ligeledes bronze på Novice niveau, med en 1. plads i funk. Også i Novice blev det til en samlet 5. plads til Ulrik Hoelgaard Nielsen, med en 4. plads i smooth som bedste placering.

Lykke Naaijen gik i finalen i fem danse, hvilket gav en samlet 7. plads, med en flot 4. plads i cha cha cha som bedste dans. Annemette Toft nåede semi-finalen i smooth og funk, men gik ikke videre til finalen. Helle Rasmussen og Helle Pilgaard Pedersen nåede desværre heller ikke finalen, og afventer deres endelige placering.

I koreografikonkurrencen tog Benny Ray henholdsvis en 8. og 12. plads med sine to egne danse i kategorierne ABC og Newcomer/Novice country. Helle Rasmussens koreografier endte på henholdsvis 7. og 20. pladsen i kategorien Newcomer/Novice non-country og 8. pladsen i Intermediate/Advanced country. Jef Burkerts koreografi endte på en 12. plads i Intermediate/Advanced country.

Tillykke til Verdensmester Niels B. Poulsen med guldmedaljen, Jonas Knudsen og Kris Hartz med sølv, og Hans Jørgen Wollesen med bronze.


THE LINE DANCE WAY DVD

Mandag den 24. oktober udkom Benny Rays line dance instruktions-DVD "The Line Dance Way". Klik på
The Line Dance Way for info.

On Manday, October 24th, Benny Ray's instructional line dance DVD "The Line Dance Way" was released. Click on
The Line Dance Way for more info.


LINEDANCEMANIA 4 LIFE

LineDanceMania finder i 2006 sted den 4. februar i Langå Idrætscenter. Instruktørerne er: Betina Sommerset, Benny Ray, Lone Løvgren og Sussie Mærsk. Klik på
LineDanceMania for mere info.


LINE DANCE PÅ DK4

Sidst i november var Cowboys & Angels på besøg i DK4's studie i Århus, for at filme et kort indslag til programmet "Dans i Århus 2005." Programmet vises søndag den 18. december kl. 19.30 på DK4.


LINE DANCE TEAM DENMARK

Held og lykke til alle de danske deltagere ved VM i Sverige!

Kris Hartz (Newcomer Youth)
Annemette Toft (Newcomer Youth)
Isabella Hennie (Newcomer Teen)
Line Knudsen (Newcomer Teen)
Denize Scharff Stripp (Newcomer Teen)
Jonna Matthiassen (Newcomer Diamond)
Lone Sørensen (Newcomer Diamond)
Lillan Knærkegaard (Newcomer Crystal)
Lykke Naaijen (Newcomer Crystal)
Jannie Andersen (Newcomer Open)
Linda Wogelius (Newcomer Open)
Jonas Knudsen (Novice Teen)
Mette Harpøth (Novice Teen)
Stine Matthiassen (Novice Teen)
Jef Burkert (Novice Crystal + Choreography)
Helle Pilgaard Pedersen (Novice Crystal)
Ulrik Hoelgaard Nielsen (Novice Open)
Gitte Kristoffersen (Intermediate Silver)
Per Krogsgaard (Intermediate Diamond)
Hans Jørgen Wollesen (Intermediate Diamond)
Lone Løvgren (Intermediate Diamond)
Sussie Mærsk (Intermediate Diamond)
Niels B. Poulsen (Intermediate Crystal)
Benny Ray (Intermediate Crystal + Choreography)
Liselotte Holmsteen (Intermediate Crystal)
Betina Sommerset (Intermediate Crystal)
Tenna Stripp Severinsen (Intermediate Crystal)
Helle H. Rasmussen (Intermediate Open + Choreography)
Therese Scharff Stripp (Choreography)


GULD TIL AT THE LINE DANCE

Benny Rays nye dans At The Line Dance vandt ved dette års DM guld i kategorien ABC-koreografi. Sangen er skrevet af Tamra Rosanes, der kort før DM var på besøg i Randers for at afprøve dansen. "At The Line Dance" med Tamra er med som eksklusivt bonus track på CD'en til "The Line Dance Way", og er samtidig også det første nummer fra Tamra Rosanes' kommende line dance CD, der udkommer i foråret 2006.


LINE DANCE DM 2005

TILLYKKE til alle dansere ved det 3. officielle åbne Danmarksmesterskab i Line Dance 2005 med de mange flotte resultater. Se de komplette resultater samt oversigt over workshops under
DM.

Cowboys & Angels tog 7 GULDMEDALJER, 4 SØLVMEDALJER og 3 BRONZEMEDALJER hjem! Tre af guldmedaljerne gik til Benny Ray for Intermediate, Showcase og Koreografi.


FUNKY FØRSTEPLADS

I alt 10 danskere deltog først på måneden i det åbne Schweiziske Line Dance Mesterskab i Zürich. Fem af danserne kom fra Cowboys & Angels, og sammenlagt blev det til mange flotte resultater.

I Newcomer gruppen imponerede Lykke Naaijen med en flot førsteplads i funk, og endte samlet på 3. pladsen, mens Annemette Toft akkurat ikke nåede finalen med en 11. plads. Jef Burkert hev to førstepladser hjem i Novice gruppen, og endte samlet på 2. pladsen. Benny Ray og Helle Rasmussen kom hver især på en samlet 4. plads i Intermediate.

Koreografikonkurrencen blev vundet af den flerdobbelte verdensmester Raymond Sarlemijn fra Holland, men han havde skarp konkurrence fra danskerne, hvor Helle Rasmussen tog henholdsvis 2. og 7. pladserne med hendes egne danse It Takes Two og Shame On You. Benny Ray endte på 4. pladsen med sin dans Forever And Ever.


TEEN DANCE CAMP 2005

Lørdag den 6. til søndag den 7. august afholdte Cowboys & Angels TEEN DANCE CAMP 2005. 11 unge drenge og piger fra rundt om i Danmark deltog. Tak til alle deltagere og instruktører for en hyggelig weekendindsatsen.

Udover de seks Newcomer konkurrencedance blev flg. udlært:
- Black Horse
- Linedancebølgen
- It Takes Two
- Daddy's Little Girl


EUROPA TOUR

I weekenden den 24.-27. juni deltog Benny Ray, Lykke Naaijen og Ulrik Hoelgaard Nielsen i Star Studded Championships i Blackpool i England. Det blev til en 1. plads til Ulrik i Novice Open gruppen, samt en 2. plads til Lykke i Newcomer Crystal gruppen. Benny Ray dansede sig til en 2. plads i Intermediate Open, en 2. plads i Showcase (vals og novelty), samt en 1. plads i koreografi med dansen Forever And Ever.

Den 1.-3. juli fortsatte turen til City Of Light Championships i Paris i Frankrig. Helle Rasmussen fik en 4. plads i Intermediate Open, Ulrik en 6. plads i Novice Open, Lykke en 2. plads i Newcomer Crystal, og Benny Ray en samlet 2. plads i Intermediate Crystal, med to førstepladser i henholdsvis smooth og cuban. Endvidere blev det til en 2. plads i Showcase (vals) samt en 4. plads i koreografi med dansen Forever And Ever og en 5. plads med dansen Shame On You sammen med Helle.


COWBOYS & ANGELS I TYSKLAND

Cowboys & Angels var repræsenteret ved det Tyske Mesterskab i Kleinostheim den 10.-12. juni.

Det blev til en flot 10. plads til Annemette Toft i Necomer Youth gruppen, hvor hun gik videre til finalen i vals, lilt og cuban. Helle Pilgaard Pedersen opnåede en 7. plads i Novice Crystal gruppen.


KANDIS MED PÅ LINE DANCE BØLGEN

Benny Ray, Niels B. Poulsen, Gitte Halskou m.fl. sætter skub i line dance bølgen sammen med
Kandis.


LINE DANCE REVOLUTION

Tusind tak til alle deltagere, hjælpere og instruktører ved Line Dance Revolution, den 4. juni.

Flg. danse blev udlært:
- Love Bug
- Swing City Jive
- If You Don't Know Me
- Miller Magic
- Ooops Up
- JFF


COWBOYS & ANGELS KLUBMESTERSKABER

Dette års Klubmesterskab fandt sted lørdag den 21. maj. Vi havde besøg af Sussie Mærsk fra Hot & Sweet, der udover at være dommer, også udlærte dansen Old School. Danserne konkurrerede i dansene Feel Like A Fool, Burning Love, Mustang Sally, Simply Cha Cha, Get Down Get Funky og Doctor, Doctor.

Resultater:

Newcomer Junior (<17)
1. Annemette Toft
2. Michelle E. Meyenburg
3. Lonnie Jensen

Newcomer Open & Crystal (18-39)
1. Lykke Naaijen
2. Iben Vestertjele
3. Majbritt Knudsen
4. Malene Bak
5. Dorthe Hove-Nielsen

Newcomer Diamond, Silver & Gold (40+)
1. Ulla Høj
2. Eva Naaijen


SWINGING SCANDINAVIAN

Det Skandinaviske Mesterskab 2005 blev afholdt i Malmø i Sverige, og ud af de lidt over 300 deltagere var 52 fra Danmark. Benny Ray opnåede en 1. plads i koreografikonkurrencen (Newcomer/Novice Country) med dansen Forever And Ever, en 2. plads i Showcase (vals), samt en 4. plads i Intermediate Male Open gruppen, med en 4. plads i vals, 5. plads i lilt, 3. plads i smooth, 4. plads i cuban, 4. plads i funk og 4. plads i novelty.


LINEDANCEMANIA III

Hermed en stor tak til alle deltagere og hjælpere ved LineDanceMania III, der i år fandt sted lørdag den 5. februar i Langå Idrætscenter. Arrangementet blev besøgt af ca. 170 dansere fra mere end 25 forskellige klubber.

Ekstra mange tak går til vores gæsteinstruktører på dagen, Niels B. Poulsen og Lone Løvgren, samt showdanserne fra Randers Danse Studio og Gitte Halskou. Også en stor tak til All Stars holdet ;-)

Dansene der blev undervist i var:

Forever And Ever
Where We've Been
Under Your Spell (UK version)
Burning Love
BB Polka
You Make Me Feel Like Dancin'


AWARDS 2004

- Årets event: Beach Party (The Outlaws)
- Årets danske instruktør: Gitte Kristoffersen
- Årets dans: Doctor, Doctor
- Årets udenlandske instruktør: Maggie Gallagher
- Årets koreograf: Maggie Gallagher


LINE DANCE DM 2004

Et stort tillykke til alle deltagere for deres fine præstationer. Et ekstra tillykke til Cowboys & Angels danserne!

Classic:
- Birgit Jakobsen (1. plads Rookie 46-70 Female)
- Helle Rasmussen (1. plads Hotshot 18-29 Female)
- Benny Ray (1. plads Hotshot Open Male)
- Annemette Toft (2. plads Rookie 11 Female)
- Ulrik Hoelgaard Nielsen (2. plads Hotshot 13-17 Male)
- Mads Banner Nielsen (3. plads Rookie 9-13 Male)
- Eva Naaijen (3. plads Rookie 46-70 Female)
- Mette Møller Jensen (4. plads Hotshot 13-17 Female)
- Rikke Pedersen (4. plads Hotshot 30-39 Female)
- Rikke Banner Nielsen (4. plads Rookie 30-39 Female)
- Iben Vestertjele (7. plads Rookie 30-39 Female)
- Lykke Naaijen (7. plads Hotshot 30-39 Female)
- Helle Pilgaard Pedersen (8. plads Hotshot 30-39 Female)
- Majbritt H. Thybo (9. plads Rookie 40-45 Female)

Choreography:
- Helle Rasmussen & Benny Ray (1. plads Choreography Rookie: Shame On You / Sig Det Løgn samt 2. plads Choreography Hotshot: 4ever)
- Ulrik Hoelgaard Nielsen (5. plads Choreography Extreme: De Ska' Ha' Baghjul)
- Cæcilie & Jef Burkert (7. plads Choreography Rookie: Daddy's Little Girl)

Workshops:
Roy Hadisubroto: Dance All Night
Raymond Sarlemijn: Push Up
Lennie Holm: Rhythm Of The Body, Burning, Cheeky Charleston


ÉT POINT FRA GULDET I SCHWEIZ

Ét sølle point var Benny Ray fra guldet og førstepladsen ved de åbne schweiziske mesterskaber, hvor han havnede et trin lavere på medaljeskamlen. United Country & Western Dance Councils åbne schweiziske mesterskab i line dance blev holdt fra 3. september til 5. september i Regensdorf – lige uden for Zürich. Stævnet foregik på Mövenpick Hotel og Kongrescenter. Der var cirka 160 deltagere fra blandt andet Schweiz, Tyskland, England, Italien og Holland. Danmark var repræsenteret af Benny Ray og hans kone Lykke. Han opnåede den samlede andenplads i intermediate open-gruppen efter tre førstepladser og guld i vals, lilt og smooth, en andenplads i novelty og to tredjepladser i cuban og funk. Andrea Garelli fra Italien opnåede sammenlagt ét point mere end Benny Ray og sluttede på førstepladsen. Tyske Sven Bloch snuppede bronzen. Lykke opnåede ligeledes en samlet andenplads i newcomer crystal.

Benny Ray deltog også i koreografi-konkurrencen, hvor det blev til en fjerdeplads med dansen You're The One og en førsteplads med dansen 4ever - begge har han koreograferet med Helle Rasmussen.


SM RESULTATER

I weekenden fra torsdag den 22. juli til søndag den 25. juli deltog Benny Ray i det officielle UCWDC åbne Svenske Mesterskab i line dance. Benny Ray endte på en samlet 2. plads i Intermadiate Male Open gruppen, med en 1. plads og dermed Guld i novelty, 2. pladser i vals, lilt og smooth, og 3. pladser i cuban og funk. I koreografikonkurrencen blev det til en 2. plads til dansen 4ever og en 7. plads til You're The One.


KLUBMESTERSKAB 2004

Fredag den 28. maj fandt det 2. årlige Cowboys & Angels Line Dance Klubmesterskab sted på Danseskolen. Det var en stor succes, med hele 14 deltagere fordelt på tre grupper.

Der blev konkurreret individuelt i fem danse: A - My Waltz, B - Bobbie Sue, C - You're The One, D - Can't Get Enough, E - Blame It On The Boogie og F - Badda-Boom! Badda-Bang!

Guldmedaljerne gik til Annemette Toft (junior), Lykke Naaijen (open & crystal) og Birgit Jakobsen (diamond, silver & gold). Samtlige deltagere gjorde det godt, og der var tæt konkurrence. De tre dommere var Benny Ray, Helle Rasmussen og Gitte Halskou.

Resultater:

Newcomer Junior (<17)
1. Annemette Toft
2. Mette Møller Jensen
3. Ulrik Hoelgaard Nielsen
4. Mads Banner Nielsen
5. Michelle Nielsen
6. Lonnie Jensen

Newcomer Open & Crystal (18-39)
1. Lykke Naaijen
2. Iben Vestertjele
3. Rikke Banner Nielsen
4. Lotte Bernt

Newcomer Diamond, Silver & Gold (40+)
1. Birgit Jakobsen
2. Majbritt Thybo
3. Eva Naaijen
4. Birgitte Toft


EM RESULTATER

I weekenden fra den 30. april til den 2. maj deltog Benny Ray & Lykke i det officielle UCWDC Europamesterskab i line dance i Veldhoven i Holland. Benny Ray endte på en samlet 8. plads i Intermadiate Open gruppen, med en 5. plads i lilt som bedste resultat. I koreografikonkurrencen gik det bedre, med to fjerdepladser til dansene 4ever og You're The One, som han har koreograferet sammen med Helle Rasmussen. Lykkes bedste resultat blev en finaleplads i tre danse i Newcomer Crystal gruppen, hvilket resulterede i en flot sølvmedalje i cuban og en samlet 11. plads.


ÅRETS DANS 2003

Efter en meget spændende aftsemning her på siden, blev Årets Dans 2003 kåret. 109 stemmer blev afgivet. Her er resultatet:

1. Hot, Hot, Hot [Niels B. Poulsen] - Årets Dans 2003 (26%)
2. Vivacious (17%)
3. Swing Your Chains (14%)
4. Do Your Thing (13%)
5. Shakatak (10%)
6. Margarita Cha (7%)
7. Somebody Like You (6%)
8. Jitterbuggin' (6%)
9. Magico (1%)
10. What If We Fly (1%)


SWINGING SCANDINAVIAN

Aars Messecenter var i weekenden fra den 12.-14. marts vært for det VM-kvalificerende UCWDC stævne Swinging Scandinavian. Cowboys & Angels var denne gang repræsenteret med hele syv dansere fordelt på Newcomer og Intermediate niveau, der hver skulle konkurrere i seks forskellige danse.

Instruktør Benny Ray, der for under tre måneder siden dansede sig til en 5. plads ved VM i Nashville, var igen med i Intermediate Male Open gruppen. Denne gang blev det til to guldmedaljer i lilt og novelty dansene, samt fire gange sølv i vals, smooth, cuban og funk, og dermed en samlet 2. plads. Endvidere blev det til en 3. plads i en ekstra konkurrence i dansen Chill Factor.

Helle Rasmussen stillede også op i Intermediate (Female Open), og fik tre 5. pladser i henholdsvis vals, smooth og cuban.

Sammen stillede Benny Ray og Helle igen op i koreografikonkurrencen. Denne gang med to helt nye danse. I Intermediate/Advanced Country blev det til en 2. plads med valsen 4ever, og i Newcomer/Novice Non-Country (hvor der var meget hård konkurrence fra hele 9 andre danse) blev det til en 4. plads med dansen You're The One til danske Ancas sang af samme navn.

I Newcomer gruppen hentede Cowboys & Angels hele to 1. pladser hjem. Helle Pilgaard Pedersen vandt 2 gange guld, 2 gange sølv, en bronze samt en 4. plads, hvilket gav en samlet 1. plads i Female Crystal gruppen. I samme gruppe fik Lykke Naaijen en samlet 3. plads med 1 guld, 3 sølv og 2 bronzemedaljer.

Blandt de yngre deltagere vandt Ulrik Hoelgaard Nielsen rent guld i Newcomer Male Teen gruppen, og i Female Youth blev det til en 4. plads i Novelty dansen og en 5. plads i lilt dansen til Mette Møller Jensen. I samme gruppe deltog Annemette Toft, der desværre ikke opnåede placeringer blandt de fem bedste.

Hele stævnet var godt repræsenteret af danskere, der tilsammen fik et meget flot resultat. De mange andre dygtige dansere fra bl.a. Sverige, Norge, England og Holland satte sig dog på det meste af guldet.


LINEDANCEMANIA 2004

Hermed en stor tak til alle deltagere og hjælpere ved LineDanceMania 2004, der i år fandt sted den 7. februar i Langå Idrætscenter. Arrangementet blev besøgt af ca. 150 dansere fra 25 forskellige klubber.

Ekstra mange tak går til vores gæsteinstruktører på dagen, Niels B. Poulsen, Gitte Kristoffersen og Kathrine Strand Hammond, samt Cheerleaderne fra Randers Danse Studio og The Tsunami Crew.

Dansene der blev undervist i var:

Wave On Wave
Watch Me Now
Cobra
That's All Right With Me
Miss Honky Tonk
Elliot's Dream


BENNY RAY NR. 5 TIL VM

Fra den 1.-6. januar 2004 deltog Benny Ray i det 12. Officielle UCWDC Verdensmesterskab i Line Dance i Nashville i USA. Benny Ray fik en samlet 5. plads i Intermediate Male Open gruppen, med en 4. plads i Smooth (Swing Your Chains) og 5. pladser i Waltz (Flamingo Waltz), Lilt (Sweet Little Dangerous), Cuban (Suavecito) og Funk (Straight Up). I Choreography Non-Country blev det til en 7. plads med dansen Shoop Shoop Cha i Newcomer/Novice og en 13. plads for Runaround Sue i Intermediate/Advanced. Fra The Outlaws i Aars deltog også Gitte Kristoffersen der fik en 7. plads i Intermediate Female Silver, Jonna Matthiassen der fik en 3. plads i Newcomer Female Diamond, og Stine Matthiassen, der desværre ikke gik videre fra de indledende runder i Newcomer Female Teen gruppen. Samtlige resultater kan findes på
www.ucwdcworlds.com. Samtidig med deltagelsen i det 12. Officielle UCWDC Verdensmesterskab i Line Dance i USA, blev Benny Ray og Lykke gift på rådhuset i Nashville mandag den 5. januar.


ÅRETS LINE DANCE EVENT 2003

Efter en meget spændende aftsemning her på siden, blev Årets Line Dace Event 2003 kåret. 105 stemmer blev afgivet. Her er resultatet:

1. Love-to-Dance X-Mas Party (6. december i Odense) 43%
2. DM i Line Dance (18. oktober i Randers) 15%
3. LineDanceMania2003 (8. februar i Randers) 12%
4. Maggie G. (15.-16. november i Aars) 14%
5. Scandinavian Dance Classics (21.-23. marts i København) 6%
6. Linedancetræf i Vejle (30. maj - 1. juni i Vejle) 4%
7. The Deans (5. oktober i Hadsund) 3%
8. Kate Sala (16. august i Brønderslev) 1%
9. Linedance Festival (12.-14. september i Assens) 1%
10. Linedancetræf i Skærbæk (23.-25. maj i Skærbæk) 1%


GULD TIL SHOOP SHOOP CHA

Benny Ray vandt i weekenden fra den 7.-9. november 2003 guld med sin og Helle Rasmussens dans Shoop Shoop Cha i koreografikonkurrencen ved Snowfling Stampede i Sverige. Dansen Runaround Sue fik sølv, og Benny Ray tog yderligere fem sølvmedaljer med hjem i Intermediate Male Open konkurrencen. Derudover blev det til en 6. plads i Chill Factor.


DM I LINE DANCE 2003

Lørdag den 18. oktober 2003 løb det første officielle Danmarksmesterskab i Line Dance af stablen i Ulvehøjhallen i Randers. Det var en forrygende dag og aften, og arrangementet blev besøgt af over 500 gæster.

Benny Ray vandt overbevisende Intermediate Male Open gruppen med fem 1. pladser. Sammen med Helle Rasmussen blev det også til to 1. pladser i koreografikonkurrencen med Runaround Sue og Shoop Shoop Cha. Sammenlagt blev det til 14 medaljer til Cowboys & Angels. Et stort tillykke til alle de konkurrerende!

Tusind tak til alle deltagere og gæster, der gjorde dette års DM til en fantastisk oplevelse!


BENNY RAY VINDER BRONZE TIL SM

Fra torsdag den 24. til søndag den 27. juli deltog Benny Ray i det Åbne Svenske Mesterskab i Country & Western Dans (SM 2003) i Uppsala i Sverige. I alt fire dage med masser af line dance og pardans konkurrencer, åben dans og workshops med nogle af verdens bedste instruktører og dansere. SM er en af de største konkurrencer i Europa, og havde denne gang over 300 deltagere i selve konkurrencen, samt et mindst lige så stort antal tilskuere og dansere der kun deltog i åben dans og workshops. SM er naturligvis også en VM-kvalificerende event.

Benny Ray deltog igen i kategorien Intermediate Male Open (18-29 år), hvor det blev til en samlet en 3. plads. Det blev til sølv i vals og smooth, og bronze i lilt, cuban og funky. 2. pladsen gik til Öystein Brenden fra Norge, som blev nr. 2 til det Skandinaviske Mesterskab i marts, og 1. pladsen gik til Mattias Perkiö fra Sverige. Han løb fortjent af med guld i alle dansene.

Benny Ray stillede også op i koreografikonkurrencen igen med de to danse som han har koreograferet sammen med Helle Rasmussen. Den ene dans, Runaround Sue, der fik en 3. plads ved det Skandinaviske Mesterskab, fik denne gang også en 3. plads i kategorien Non-country Intermediate/Advanced, og deres helt nye dans, Shoop Shoop Cha (til Chers Shoop Shoop Song), fik en 4. plads i kategorien Non-country Newcomer/Novice – her var der hele 14 danse med.

Der var i alt 9 danskere med i konkurrencen; Benny Ray og Lykke Nielsen fra Cowboys & Angels, fem fra The Outlaws i Aars og to fra København. Næsten alle fik medaljer med hjem, så det var en god tur for den lille danske gruppe.


COWBOYS & ANGELS LINE DANCE KLUBMESTERSKAB 2003

Lørdag den 10. maj fandt det første årlige Cowboys & Angels Line Dance Klubmesterskab sted på Danseskolen. Det var en stor succes, med hele 16 deltagere fordelt på tre grupper.

Der blev konkurreret individuelt i fem danse: A - Allisa Waltz, B - Ace In The Hole, C - Scrap It, D - C.C.S. og E - Freekydeeky.

Guldmedaljerne gik til Ulrik Hoelgaard Nielsen (junior), Helle H. Rasmussen (open) og Susanne Nielsen (crystal). Samtlige deltagere gjorde det godt, og der var tæt konkurrence. De tre dommere var Benny Ray, Hanne E. Pedersen og Anne Mette Skriver (Randers Danse Studio).

Det er bestemt ikke sidste gang at Cowboys & Angels står for et sådan arrangement, og planer for en større konkurrence er allerede sat i værk.

Resultater:

Newcomer Junior (<17)
1. Ulrik Hoelgaard Nielsen A-B-C-D-E
2. Mette Møller Jensen A-B-C-D-E
3. Annemette Toft A-C-D-E

Newcomer Open (18-29)
1. Helle H. Rasmussen A-B-C-D-E
2. Heidi Jensen A-B-C-D-E
3. Lykke Nielsen A-B-C-D-E
4. Rikke Banner Nielsen A-C-D
5. Mikkel Jensen A-B-C-D-E
6. Pernille Bentzen A-C-D

Newcomer Crystal (30+)
1. Susanne Nielsen A-B-C-D-E
2. Frank Mortensen A-B-C-D-E
3. Birthe M. Andersen B-C-D
4. Lis Bohnsen A-B-C-D-E
5. Helle Mårtensson B-C-D
6. Nanna M. Henckel B-C-D-E
7. Bente Jensen B-C-D


BENNY RAY SKANDINAVISK MESTER

Benny Ray vandt lørdag den 22. marts førstepladsen i Intermediate Male Open gruppen ved line dance konkurrencen Scandinavian Dance Classics 2003 i Virum Hallen i København. Den samlede førsteplads blev sikret med tre guldmedaljer i dansene Flamingo Waltz (vals), Rock My Life Away (lilt) og Feel The Rhythm (smooth), samt to sølvmedaljer i Shattered (cuban) og What Do You Feel (funky).

Helle Rasmussen (Cowboys & Angels) fik en flot tredieplads og dermed en bronzemedalje i dansen Drawbridge Rendezvous (smooth), samt en 4. plads i Margarita Cha (cuban) og Allisa Waltz (vals) i gruppen Female Newcomer Open, og endte samlet på 5. pladsen. Lykke Nielsen (Cowboys & Angels) fik en flot samlet 9. plads, med en bedste placering som nr. 6 i Get Funky (funky) i samme gruppe.

Ulrik Hoelgaard Nielsen (Cowboys & Angels / Kattegat Western Dance) fik fem guldmedaljer i gruppen Male Junior Teen.

Benny Ray og Helle Rasmussen stillede sammen op i koreografikonkurrencen med deres dans Runaround Sue (64 counts, intermediate, 2 wall line dance, lilt), som udløste en flot bronzemedalje.

Niels B. Poulsen (Love-to-Dance, Odense) vandt førstepladsen med sin dans Hot, Hot, Hot i kategorien Intermediate/advanced ABC koreografi.


LINEDANCEMANIA 2003

Tak til alle deltagere ved dette års LineDanceMania i Ulvehøjhallen i Randers!

Det var dejligt at se, at ca. 260 dansere fra over 30 forskellige klubber kunne finde vej til Randers lørdag den 8. februar 2003, og slå sig løs på dansegulvet sammen.

Arrangementet var en større succes end vi havde turdet håbe på, og vi vil gerne endnu en gang takke for den store opbakning!

En speciel stor tak går til vores gæsteinstruktører på dagen, Niels B. Poulsen fra Love-to-Dance i Odense og Peter E. Hansen fra Burning Boots i Hjorthede, samt til de mange frivillige hjælpere.

Dansene der blev undervist i var:

Two step pardans
Cajun Slap
Sho'nuf
Life Goes On
Roughcut
Hot, Hot, Hot
M.J. Moves


ÅRETS DANS 2002

Efter en meget spændende aftsemning her på siden, blev Årets Dans 2002 kåret. 92 stemmer blev afgivet. Her er resultatet:

1. S.X.E. - Årets Dans 2002 (35%)
2. Chill Factor (21%)
3. Mony Mony (17%)
4. Whole Again (11%)
5. Hold Your Horses (5%)
6. Ace In The Hole (3%)
7. C.C.S. (2%)
8. Freekydeeky (2%)
9. Scrap It (2%)
10. Circle S. Waltz (1%)


FEM GULDMEDALJER TIL BENNY RAY

Benny Ray vandt lørdag den 9. november 2002 fem guldmedaljer i line dancing ved VM-kvalifikationsstævnet Snowfling Stampede i Umeå i Sverige. Benny Ray blev nr. 1 i samtlige fem danse; Whirlwind Waltz (vals), Rock My Life Away (lilt), Feel The Rhythm (smooth), Shattered (cuban) og What Do You Feel (funky). Benny Ray er den første dansker nogensinde, der har stillet op på intermediate niveau (male open 18+).

Hanne E. Pedersen (Wild West Linedance, Skjern / Love-To-Dance, Odense) vandt sølv i samtlige fem danse på newcomer niveau (female open 18+). Hanne deltog også i koreografikonkurrencen på newcomer/novice niveau, hvor hendes danse Life Goes On og Tide Is High fik placeringer som henholdsvis nr. 10 og 15.

Liselotte Holmsteen (Swinging Cowgirls, Albertslund) vandt fire guldmedaljer og en sølvmedalje i newcomer (female crystal 30+), og fik dermed en samlet førsteplads.


SØLVMEDALJE TIL BENNY RAY

Ved line dance konkurrencen i Ishøj den 13.-14. juli 2002 vandt Benny Ray sølvmedalje i gruppen 16-29 år. Guldet gik til Hanne E. Pedersen fra Wild West Linedance, Skjern / Love-To-Dance, Odense.

Billeder