Anne Mette Skriver, Anette Bach, Benny Ray, Tina Kjær LundtofteGreve 2011 - Susanne, Lykke, Lonnie, Camilla, Benny Ray - foto: Irinas Fotostudie

Camilla, Susanne og Sofie i BerlinDM2010

Anette, Lykke, Pernille og Maria

Benny Ray, Pernille Knudsen & Camilla Stensgaard ved German Summer Classics 2010

Benny Ray

Berlin Open 2010 - Camilla, Sofie, Pernille, Benny

 

:: NYHEDER ::

TREDOBBELT SØLV I BERLIN
tilføjet 18. marts 2014
I weekenden den 14.-17. marts blev det endnu en gang til medaljer til danserne fra Benny Ray's Dance Studio ved det tyske line dance mesterskab ”Berlin Open”. Lykke Sørensen nåede finalen i alle seks danse, og endte på en flot 4. plads i Novice Adult gruppen. Benny Ray inkasserede selv tre sølvmedaljer i forskellige kategorier for sine egne koreografier. Dansernes næste konkurrence er til klubmesterskabet i Randers i næste måned, inden turen går til ”Danish Classics” i Greve i slutningen af maj, hvor hele holdet fra Randers forventer at deltage.

 

VM SØLV
tilføjet 8. januar 2014
I sidste uge blev det endnu engang til adskillige medaljer til danserne fra Benny Ray’s Dance Studio, denne gang ved verdensmesterskabet i line dance, arrangeret af forbundet World Country Dance Federation. Stævnet blev afholdt i uge 1 i Kalkar i Tyskland, og havde over 300 deltagere. Benny Ray deltog selv i koreografikonkurrencen, og indkasserede hhv. en 2. plads og en 4. plads. Camilla Stensgaard tog 3. pladsen i Novice Teen gruppen samt en 3. plads i Renegade. Victoria Reiche blev nr. 2 i Newcomer Youth, og i Newcomer Crystal blev det til en 6. plads til Lonnie Svenningsen. I Newcomer Diamond blev det til en 9. plads til Susanne Stensgaard til trods for at hun kun nåede finalen med tre danse. Susanne og Camilla Stensgaard afsluttede dog begge året som nr. 1 på ranglisten i hver deres gruppe for at have opnået de sammenlagt bedste resultater i 2013.

 


TREDOBBELT GULD I BELGIEN
tilføjet 12. december 2013
I den forgangne weekend blev det endnu engang til adskillige guldmedaljer til danserne fra Benny Ray’s Dance Studio ved line dance konkurrencen ”Belgian Championships” i Lommel i Belgien. Camilla Stensgaard tog 1. pladsen i Novice Teen gruppen samt en 2. plads i Renegade. Victoria Reiche blev nr. 1 i Newcomer Youth, og i Newcomer Silver blev det ligeledes til en 1. plads til Randi Plesner. I Newcomer Diamond blev det til en 2. plads til Susanne Stensgaard. Danserne er du klar til VM der afholdes den 1.-5. januar i Kalkar i Tyskland. Her deltager også Lonnie Svenningsen i Newcomer Crystal gruppen, samt Benny Ray der stiller op med sine egne koreografier.

 


DM GULD
tilføjet 30. oktober 2013
Langå Idrætscenter ved Randers lagde endnu en gang gulv til, da det 11. officielle åbne Danmarksmesterskab i linedance blev afholdt lørdag den 19. oktober. Danserne repræsenterede hele Danmark – Jylland, Fyn, Sjælland og sågar Bornholm. Så der var lagt op til en hård dyst blandt ikke bare Danmarks bedste, men også nogle af de bedste linedancere i verden – nogle af danserne på gulvet har både EM og VM guld på CV’et. Fra dørene i hallen åbnede kl. 10 var der spænding i luften, blandet med fed musik i alle genrer – lige fra country til pop til latinamerikanske rytmer og de nyeste funk toner. Musikken er meget varieret, og når der dystes indenfor linedance skal man kunne mestre alle genrer, for man skal stille op i flere forskellige kategorier – lilt, smooth, waltz, cuban, funk og novelty. Næsten 50 deltagere stillede op på forskellige niveauer og i forskellige kategorier, og ca. 200 tilskuere fyldte stolene i hallen. Benny Ray’s Dance Studio i Randers havde 16 dansere med, og tilsammen tog de 12 guld-, fem sølv- og to bronzemedaljer hjem. Selve konkurrencen blev afviklet over seks timer, men inden præmieoverrækkelsen fandt sted, blev der budt på et danseshow i verdensklasse med nogle af dagens dommere, der danser på det absolut højeste niveau. Raymond Sarlemijn og Henneke van Ruitenbeek, begge flerdobbelte verdensmestre fra Holland, var hovednavnene på plakaten. Også med i showet var Miquel Menéndez (Spanien) Denize Stripp (København) og nykårede danske MegaStar Stine Matthiassen (Aars). Stævnets arrangør, Benny Ray, der selv er femdobbelt verdensmester i line dance, ser allerede nu frem til næste år, hvor han håber at endnu flere glade dansere vil fylde hallen. Men inden da skal han selv og en gruppe af hans dansere til VM i Tyskland i januar, hvor håbet naturligvis er endnu flere medaljer.

 


FLERE MEDALJER I TYSKLAND
tilføjet 7. august 2013
I weekenden den 26.-28. juli blev det endnu engang til adskillige medaljer til danserne fra Benny Ray's Dance Studio ved line dance konkurrencen "German Summer Classics" i Kalkar i Tyskland. Camilla Stensgaard tog 1. pladsen i Novice Teen gruppen samt en 2.plads i Renegade. Dorte Andersen tog 1. pladsen i Newcomer Diamond, og i samme gruppe blev det til en 2. plads til Susanne Stensgaard. Begge dansere gik direkte videre til finalen med samtlige danse fra den indledende runde. Victoria Reiche blev nr. 2 i Newcomer Youth og i Newcomer Crystal blev Lonnie Svenningsen nr. 3. Benny Ray stillede op med seks af sine egne koreografier og indkasserede hhv. en 1. plads, en 2. plads, en 3 plads og tre 4. pladser i de forskellige grupper. Danserne er nu kvalificeret til VM, der afholdes den 1. til 5. januar i Kalkar i Tyskland. Inden da er der dog DM på hjemmebande i Langå Idrætscenter lørdag den 19. oktober. Det er 11. gang at Benny Ray står som arrangør for dette stævne, der trækker dansere og publikum fra hele Danmark.
 


MEDALJEREGN I GREVE
tilføjet 7. juni 2013
I weekenden den 31. maj til 2. juni blev det endnu en gang til medaljer til danserne fra Benny Ray’s Dance Studio ved line dance mesterskabet "Danish Classics" der blev afholdt i Greve Idrætshal. Benny Ray stillede selv op i koreografi divisionen og indkasserede hhv. en 1. plads, to 2. pladser, en 5. plads og en 6. plads for sine danse. I Novice Adult blev det til en samlet 8. plads til Anne Mette Skriver, der nåede finalen med to danse. I Novice Teen blev det til en 2. plads til Camilla Stensgaard. I Renegade blev det ligeledes til en 2. plads til både Camilla og Anne Mette i hhv. Teen og Adult grupperne. I Newcomer blev det til guld til Victoria Reiche, Lonnie Svenningsen og Kirsten Skaarup i hhv. Youth, Crystal og Gold grupperne. I Gold gruppen blev det også til en 2. plads til Eva Naaijen, og i Diamond blev det ligeledes til en 2. plads til Dorte Andersen. Også i Diamond blev det til en 3. plads til Susanne Stensgaard, og i Silver blev det til en 5. plads til Randi Plesner. Sammenlagt blev det således til 4 guldmedaljer, 7 sølvmedaljer og 1 bronzemedalje.
 


KLUBMESTRE
tilføjet 14. maj 2013
Benny Ray's Dance Studio afholdte søndag den 12. maj det 11. årlige klubmesterskab i line dance i Randers Real Idrætshal. 16 af landets bedste dansere dystede om titlen som klubmester i flere forskellige kategorier og på forskellige niveauer. Dommerne var den femdobbelte verdensmester Benny Ray fra Randers, Stine Matthiassen der er syvdobbelt Danmarksmester og instruktør i Aars, samt Simone Nielsen der også danser i Aars og ligeledes har flere DM titler samt en VM titel på CV’et. Klubmesterskabet er den endelige test inden "Danish Classics", et stort internationalt VM-kvalificerende stævne, der afholdes i Greve sidst på måneden. Her deltager en stor del af danserne fra Randers, og Benny Ray træder også selv på gulvet med sine egne koreografier efter en længere pause.
 


DOBBELT GULD I BELGIEN
tilføjet 1. maj 2013
I weekenden den 26.-28. april blev det endnu en gang til medaljer til danserne fra Benny Ray's Dance Studio ved det Belgiske line dance mesterskab ”Benelux Open”. Camilla Stensgaard tog guldet i Renegade samt en flot sølvmedalje i Novice Teen gruppen. I Newcomer Diamond blev det til guld til Susanne Stensgaard.

 


TREDOBBELT GULD I BERLIN
tilføjet 21. marts 2013
I weekenden den 15.-17. marts blev det endnu en gang til medaljer til danserne fra Benny Ray's Dance Studio ved det tyske line dance mesterskab "Berlin Open". Camilla Stensgaard gentog succesen fra forrige år med hele to guldmedaljer i hhv. Novice Teen gruppen og i Renegade. I Newcomer Diamond blev det til guld til Dorte Schandorf Andersen og en 4. plads til Susanne Stensgaard. I Newcomer Youth blev det til en 3. plads til Victoria Reiche, og i Newcomer Crystal blev det til en 4. plads til Lonnie Svenningsen. Benny Ray stillede selv op med en enkelt koreografi i Newcomer/Novice non-country gruppen, hvilket resulterede i en 2. plads.
 


NYE INSTRUKTØRER
tilføjet 4. februar 2013
Anne Mette Skriver, Anette Bach og Tina Kjær Lundtofte er i januar 2013 tiltrådt som instruktører hos Benny Ray's Dance Studio. Anette og Tina har danset line dance i adskillige år, og har netop gennemført instruktøruddannelsen. Anne Mette er uddannet instruktør i bl.a. showdance og funk, og har været dommer ved DM i line dance flere gange.
 


DM 10 ÅRS JUBILÆUM
tilføjet 26. december 2012
Langå Idrætscenter ved Randers lagde endnu en gang gulv til, da det 10. officielle åbne Danmarksmesterskab i linedance blev afholdt lørdag den 20. oktober. Danserne repræsenterede igen hele Danmark – Jylland, Fyn, Sjælland og Bornholm. Benny Ray’s Dance Studio i Randers havde 15 dansere med, og tilsammen tog de ni guld-, fire sølv- og tre bronzemedalje hjem.
 


SØLV I GREVE
tilføjet 19. juni 2012
I weekenden den 25.-27. maj blev det endnu en gang til medaljer til danserne fra Benny Ray's Dance Studio ved line dance mesterskabet Danish Classics der blev afholdt i Greve. Benny Ray stillede selv op i koreografi divisionen og indkasserede hhv. en 2. plads, en 5. plads og en 8. plads for sine danse. I Newcomer Youth blev det ligeledes til en flot 2. plads til Victoria Reiche, der her deltog i sit første internationale stævne. I Novice Adult gruppen, stævnets både største og hårdeste gruppe, kæmpede Lykke Sørensen sig til finalen med fire ud af seks danse og endte sammenlagt på en 10. plads.


MEDALJER I BERLIN
tilføjet 22. marts 2012
I weekenden den 16.-18. marts blev det endnu en gang til medaljer til danserne fra Benny Ray's Dance Studio ved det tyske line dance mesterskab ”Berlin Open”. I Newcomer Teen blev det til en 4. plads til Sofie L. Hansen. I Novice Adult blev det til en 5. plads til Lykke Sørensen. I Newcomer Crystal blev det til en 6. plads til Lonnie Svenningsen. Dansernes næste konkurrence er til klubmesterskabet i Randers den lørdag 21. april, inden turen går til ”Danish Classics” i Greve den 25. maj.
 


DM GULD
tilføjet 28. oktober 2011
Langå Idrætscenter ved Randers lagde endnu en gang gulv til, da det 9. officielle åbne Danmarksmesterskab i linedance blev afholdt lørdag den 22. oktober. Danserne repræsenterede hele Danmark – Jylland, Fyn, Sjælland og sågar Bornholm. Så der var lagt op til en hård dyst blandt ikke bare Danmarks bedste, men også nogle af de bedste linedancere i verden – nogle af danserne på gulvet har både EM og VM guld på CV'et. Fra dørene i hallen åbnede kl. 10 var der spænding i luften, blandet med fed musik i alle genrer – lige fra country til pop til latinamerikanske rytmer og de nyeste funk toner. Musikken er meget varieret, og når der dystes indenfor linedance skal man kunne mestre alle genrer, for man skal stille op i flere forskellige kategorier – lilt, smooth, waltz, cuban, funk og novelty. 45 deltagere stillede op på forskellige niveauer og i forskellige kategorier, og ca. 150 tilskuere fyldte stolene i hallen. Benny Ray’s Dance Studio i Randers havde 13 dansere med, og tilsammen tog de syv guld-, seks sølv- og en bronzemedalje hjem. Selve konkurrencen blev afviklet over seks timer, men inden præmieoverrækkelsen fandt sted, blev der budt på et danseshow i verdensklasse med nogle af dagens dommere, der danser på det absolut højeste niveau. Joachim Armbruster og Julia Oertel, begge flerdobbelte verdensmestre fra Tyskland, var hovednavnene på plakaten. Også med i showet var Ronny Hörig (Tyskland) og Michelle Anderson (England). Som overraskelse leverede Randers Taekwondo Klub også et spændende indslag. Stævnets arrangør, Benny Ray, der selv er femdobbelt verdensmester i line dance, ser allerede nu frem til 10-års jubilæet næste år, hvor han håber at endnu flere glade dansere vil fylde hallen.
 


SWEDISH OPEN
tilføjet 28. september 2011
Ved det åbne svenske line dance mesterskab "Swedish Open" i Stockholm i forrige weekend deltog Lykke Sørensen fra Benny Ray’s Dance Studio. Lykke nåede finalen med fem af seks danse, og endte på en flot 8. plads.
 


TYSK MESTER ENDNU EN GANG
tilføjet 1. august 2011
I weekenden blev det endnu en gang til guld til danserne fra Benny Ray's Dance Studio ved det åbne tyske mesterskab "German Summer Classics" i Kalkar. Camilla Stensgaard gentog succesen fra sidste år med hele to guldmedaljer i hhv. Novice Youth gruppen og i Renegade. I Newcomer Diamond blev det til en flot 5. plads til Susanne Stensgaard, og i Newcomer Teen blev det ligeledes til en 5. plads til Sofie L. Hansen.
 


GULD I GREVE
tilføjet 27. juni 2011
I weekenden den 27.-29. maj blev det endnu en gang til guld til danserne fra Benny Ray’s Dance Studio ved det internationale VM-kvalifikationsstævne Danish Line Dance Classics i Greve. Camilla Stensgaard sikrede guldet med førstepladsen i Renegade Youth gruppen, og tog samtidig også sølvmedaljen i Novice Youth. Sammen med Benny Ray blev det også til både en 4. og 5. plads med deres egne koreografier, "Hold My Hand" og "Peace & Love". I stævnets største gruppe, Novice Open, gik Lykke Sørensen videre til finalen i alle seks danse, og endte på en 8. plads. I Newcomer Crystal blev det til en flot 3. plads til Lonnie Svenningsen, og i Newcomer Diamond blev det til en 4. plads til Susanne Stensgaard. I juli måned deltager danserne i deres næste stævne i Tyskland, hvilket uanset resultatet åbner op for deltagelse ved VM sidst på året.


RENEGADE GULD I BERLIN
tilføjet 22. marts 2011
Danserne fra Benny Ray’s Dance Studio fik ved weekendens line dance mesterskab Berlin Open en god start på året. Det blev til en flot 1. plads i Renegade Youth til Camilla Stensgaard, der også tog en 2. plads i Novice Youth gruppen. Susanne Stensgaard fik ligeledes en flot 2. plads i Newcomer Diamond gruppen. I Newcomer Teen gruppen blev det til en 5. plads til Sofie L. Hansen. Næste stævne for danserne er klubmesterskabet i starten af maj, og det internationale stævne Danish Line Dance Classics i Greve i slutningen af maj.


BENNY RAY JEWEL WORLD CHAMPION
tilføjet 2. januar 2011
Igen i år deltog danserne fra Benny Ray’s Dance Studio i verdensmester-skabet i line dance, der i år blev afholdt i Milano i Italien den 27. til 30. december. Benny Ray tog guldet i Jewel gruppen, og i koreografi blev det til en 6. plads med dansen "Freight Train 5901" og en 14. plads med "Perfect Day." Sammen med Pernille I. Knudsen blev det til en 4. plads med dansen "Yo V.I.P." Pernilles egne to danse "One Woman Man" og "She Said" kom på henholdsvis en 3. og 13. plads. Pernille kom endvidere til finalen med tre danse i Novice Open gruppen og endte på en samlet 9. plads. Også i Novice Open deltog Pernille Nielsen, der desværre ikke gik videre til finalen. I Novice Youth blev det til en 2. plads til Camilla Stensgaard der også dansede sig til en flot 2. plads i Renegade Youth. I Newcomer Crystal deltog Anette Damsgaard og Maria Jødal. Anette nåede finalen med fire danse og endte på en flot 7. plads. Maria måtte desværre udgå efter første runde med en skade.


BENNY RAY BLANDT VERDENS BEDSTE
tilføjet 25. december 2010
Linedance instruktør og koreograf Benny Ray fra Randers er netop blevet nomineret til linedance udgaven af en Oscar, nemlig en Crystal Boot Award. Nomineringen er i kategorien Årets Internationale Koreograf, og Benny Ray er nomineret sammen med syv andre af verdens bedste koreografer (Scott Blevins, Guyton Mundy, Niels B. Poulsen, Raymond Sarlemijn, Jo Thompson Szymanski, Roy Verdonk og Ria Vos). Den prestigefyldte pris uddeles i slutningen af januar ved et stort arrangement i Blackpool i England. Prisuddelingen arrangeres af det engelske Linedancer Magazine, der er verdens førende blad indenfor linedance. Det er 14. år i træk at prisen uddeles. ”Det er en stor ære at modtage denne nominering, for det er instruktører og dansere fra flere forskellige lande der har peget på mig” udtaler Benny Ray. ”Jeg tror dog ikke at jeg vinder prisen, men at være på samme liste som internationale ikoner Raymond Sarlemijn, Roy Verdonk og Jo Thompson er en sejr i sig selv.” Hvem der vinder prisen bliver afgjort via en internet afstemning på Linedancer Magazines hjemmeside.
 


SPANSK LINEDANCE GULD
tilføjet 25. december 2010
Lykke Sørensen fra Benny Ray’s Dance Studio i Randers deltog i weekenden i det Spanske mesterskab i linedance i Lloret De Mar. Ud af hele 16 deltagere i Newcomer Open (18-29 år) gruppen gik Lykke direkte videre til finalen i alle seks danse. Efter en veloverstået finale kunne Lykke hæve trofæet som Spansk mester 2010. Sejren sender nu Lykke op i top 5 på den internationale rangliste. Lykke Sørensen er derudover nu kvalificeret til VM i Milano i Italien mellem jul og nytår.
 


DM GULD
tilføjet 25. oktober 2010
Tillykke til Pernille K., Camilla, Silke, Sofie, Emma, Annemette, Gritt, Lykke, Lonnie, Anette, Maria, Susanne, Eva, Pernille N. og Winnie med 7 GULD, 4 SØLV og 3 BRONZE medaljer samt en 4. plads, tre 5. pladser og tre 6. pladser! Klik her for at gå til resultatsiden.
 


GULD I ENGLAND
tilføjet 8. august 2010
Ved det engelske line dance mesterskab "Star Studded Championships" blev der endnu engang indkasseret guld til Benny Ray’s Dance Studio. I Newcomer Crystal gruppen tog Anette Damsgaard 1. pladsen og dermed guldmedaljen hjem, tæt fulgt af sin klubkammerat Maria Jødal på 2. pladsen. I Newcomer Open blev det til en 2. plads til Lykke Sørensen, og i Novice open en 3. plads til Pernille Nielsen. Danserne er dermed kvalificeret til VM i Milano i Italien sidst i december, men inden dag skal de til DM den 23. oktober på hjemmebane i Langå Idrætscenter.
 


TYSKE MESTRE
tilføjet 31. juli 2010
I forrige weekend blev det endnu en gang til guld til danserne fra Benny Ray's Dance Studio ved det åbne tyske mesterskab "German Summer Classics" i Kalkar. Benny Ray tog førstepladsen i Jewel divisionen med en vals og en samba, samt premieren på et solo show bestående af forskellige stilarter. Benny Ray stillede også op i koreografikonkurrencen, hvor det blev til en 3. plads med dansen "Freight Train." I Novice Youth gruppen blev det ligeledes til guld til Camilla Stensgaard, der ydermere også tog guldet i Renegade. I Novice Open dansede Pernille Knudsen sig i finalen med alle seks danse, og endte på en flot 10. plads i en af stævnets hårdeste grupper. I koreografikonkurrencen stillede Pernille op med to danse, der blev henholdsvis nr. 1 og 2. I Pro-Am blev det til en 3. plads sammen med Benny Ray.
 


EM SØLV
tilføjet 21. juni 2010
I den forgangne weekend blev det til flotte resultater til danserne fra Benny Ray’s Dance Studio ved Europamesterskaberne i line dance i Veldhoven i Holland. I Newcomer Open blev det til en flot 2. plads til Lykke Sørensen, og i Newcomer Youth blev det ligeledes til en 2. plads til Silke Nygaard. I Novice Crystal blev det til en 4. plads til Winnie Jensen.
 


VM DANS TIL RANDERS
tilføjet 15. juni 2010
Efter sommerferien kommer Mads Vad og Lene Mikkelsens VM Dans til Randers Real Idrætshal, og kommer derfor til at dele lokaler med Benny Ray's Dance Studio. VM Dans kan tilbyde hold i bl.a. street dance, pardans og zumba. Læs mere på www.vmdans.dk.
 


GULD I GREVE
tilføjet 2. juni 2010
I den forgangne weekend blev det endnu en gang til guld til danserne fra Benny Ray’s Dance Studio ved stævnet Danish Line Dance Classics i Greve. Benny Ray tog førstepladsen i Jewel divisionen, mens Anette Damsgaard sørgede for selvsamme placering i Newcomer Crystal gruppen. I samme gruppe opnåede Maria Jødal en 6. plads. I Newcomer Youth blev det til en flot 3. plads til Silke Nygaard.

I Novice grupperne blev det ligeledes til bronze til Camilla Stensgaard i Youth og Winnie Jensen Crystal, og i Open gruppen blev det til en flot 7. plads til Pernille Knudsen og en 11. plads til Pernille Nielsen.

I Renegade Youth blev det til en 3. plads til Camilla Stensgaard. I Pro-Am dansede Pernille Nielsen, Pernille Knudsen og Camilla Stensgaard med Benny Ray, og indkassere her hhv. en 2., 3. og 4. plads. I Koreografi måtte Benny Ray og Pernille Knudsen denne gang se sig hensat til en 9. og 10. plads. Christina Lassen skulle have deltaget, men måtte udgå med en knæskade første dag.
 


BERLIN OPEN RESULTATER
tilføjet 23. marts 2010
I weekenden den 19.-21. marts deltog otte dansere fra Benny Ray's Dance Studio i WCDF Berlin Open stævnet. Benny Ray stillede som den første dansker nogensinde op i Jewel divisionen hvor det blev til guld. I Novice Open deltog Pernille Knudsen og Pernille Nielsen. Pernille Knudsen nåede finalen i alle seks danse og endte på en flot 5. plads, og fik desuden en 3. plads i koreografi. Pernille Nielsen nåede desværre ikke finalen. I Novice Crystal blev det ligeledes til en flot 5. plads til Winnie Jensen. Camilla Steensgaard deltog i både Novice Youth og Renegade, og vandt guld i begge discipliner. I Newcomer Youth blev det til en 1. plads til Silke Nygaard og en 2. plads til Sofie Hansen. I Newcomer Crystal deltog Maria Jødal, men nåede ikke en top 5 placering. I Pro-Am Newcomer blev det til en 1. plads til Winnie Jensen i Crystal og en 2. plads til Pernille Knudsen i Open.
 


BENNY RAY VERDENSMESTER 2010
tilføjet 10. januar 2010
Igen i år deltog danserne fra Benny Ray’s Dance Studio i verdensmesterskabet i line dance, der i år blev afholdt i Veldhoven i Holland. Benny Ray tog guldet i både Advanced og Showcase crystal grupperne, og avancerede derfor som den første dansker nogensinde til star divisionen, og skal derfor fremover danse i Jewel gruppen, der er det højeste niveau indenfor line dance. Benny Ray kom også på podiet med to af sine egne koreografier, Twistin' og Friday Night Swing, der indtog henholdsvis en 3. og 5. plads.
Love Factor opnåede en 7. plads, 2 Tilbage en 14. plads, og Regulator en 18. plads.

I Novice teen gruppen deltog Sanne K. Poulsen, der måtte kæmpe sig igennem ikke mindre end tre runder inden hun i finalen opnåede en flot 3. plads i en af stævnets hårdeste grupper.

I Newcomer youth og crystal deltog Camilla Steensgaard og Winnie Jensen, der ligeledes klarede sig igennem første og anden runde til finalen. Winnie Jensen indtog en 3. plads på podiet, og Camilla Steensgaard opnåede en 5. plads.
 


Nyhedsarkiv 2002-2009