:: LINE DANCE ::

Vi kan tilbyde line dance hold på alle niveauer fra begyndere til øvede, for sjov, for motionens skyld og på konkurrence plan.

Mød op til en gratis prøvetime!

Se de mange hold på
holdoversigten og læs nærmere herunder.

Line dance er for alle uanset alder. Det er sjov motion til moderne country og pop musik, og det kræver ingen partner.

Vi danser til både nyt musik og evergreens, country og pop, og dansene der udlæres vil både være de allernyeste, og de danse der har været populære de sidste mange år.

Der undervises på alle hold i alle typer line dance: Vals, lilt, smooth, latin og funk, samt de nyeste danseteknikker.

Vi tilbyder altså både traditionel line dance til country musik, samt den helt moderne form til pop musik, hvor der yderligere fokuseres på danseteknik og kroppens bevægelser.


Begyndere :: mandag kl. 17.00

For nye dansere, og dem der gerne vil starte forfra på de gode begynderdanse. Vi koncentrerer os om 5-6 danse på begynderniveau, der gradvist stiger i sværhedsgrad. Tempo og musik vil være varieret.

Lidt øvede :: mandag kl. 18.00
Dette hold er for dansere der har gået i ca. 1-2 år, og er fortrolige med danse på både beginner og improver niveau. Tempo og musik vil være varieret.

Øvede :: mandag kl. 19.00 | tirsdag kl. 17.00
Dette hold er for dansere der har gået i over 3 år, og er fortrolige med danse på både improver og intermediate niveau. Tempo og musik vil være varieret.

Konkurrencehold :: mandag kl. 20.00 | torsdag kl. 17.00
Der undervises i de officielle WCDF newcomer og novice konkurrencedanse. Der undervises også i teknik og styling. Dette hold er ikke kun for dem der stiller op til konkurrencer, men også for dem der gerne vil forbedre deres dans og søger udfordringer. For dansere på lidt øvet niveau og derover.

Classic :: tirsdag kl. 18.00
På dette hold undervises der i alle de gode gamle danse, der stadig danses overalt i Danmark, og som vi desværre ikke altid når på de almindelige hold. Tempo og sværhedsgrad vil være varieret. For dansere på lidt øvet niveau og derover.


Fakta og priser

Vi danser 8 gange fra uge 34-41 og 8 gange fra uge 43-50. Vi holder ferie i uge 42.

Priser for 8 uger:
1 hold kr. 450,-
2 hold kr. 675,-
3 hold kr. 900,-
4+ hold kr. 1.125,-

Det muligt at flexe mellem holdene, hvis du skulle blive forhindret i at deltage på det hold du oprindeligt er tilmeldt. Du skal blot via email eller sms melde afbud til dit oprindelige hold, og meddele hvilket hold du i stedet ønsker at deltage på.

Har du betalt for 4 hold, kan du gratis deltage på alle hold.

Er du tilmeldt 1 hold, og ønsker en ekstra time, er prisen kr. 55,-.